BDSM TV News

?
BDSM TV News
Nejvyváženější, nejsvobodnější a nejvýbušnější zprávy! Vánoční zpravodajství a pořad k MDŽ moderují novinářská esa Jožo Křupek a Amanda Džengobič. BDSM TV News také přináší nejrychlejší, nejnezávislejší (matroš došel), a hlavně nejupřímnější volební speciál! Dokonce o den dříve než ostatní. Aktuální zpravodajství, představení kandidujících stran, publicistické rozhovory. Zkrátka vše, co potřebujete vidět, než si to hodíte u urny… Do urny! V posledním zpravodajství jsou zaručeně čerstvé, nestranné a džendrově vyvážené zprávy, jejímž hlavním tématem je samozřejmě probíhající energetická krize. Pozvání do studia přijal i exkluzivní expert na vše Radovan Dvorec. Takže vytáhněte svetry, kamaše, vyhřívané dečky a jdeme na to! (Mírplay)




avenis
avenis
10 584 bodů
9
Velmi profesionální moderátor a jeho kolegyně, která má právo držet hubu. Druhý díl je nutno pustit dvakrát, protože ty krátké zprávy na liště je třeba patřičně vychutnat. "Putinova milenka chtěla k narozeninám krém, nikoli Krym. "Je to idiot." - řekla. "
Třetí díl je neméně vtipný, linkových zpráv je méně, zato se pořád opakují. A závěr minisérie jen potvrzuje, že Mírákům není nic svaté. A že jsou baviči, kteří jsou důstojným nástupcem Sklepáků.


Dodatečné informace

Původní název:
BDSM TV News (více)
  • Česká republika BDSM TV News
Premiéra v ČR:
25. 12. 2021
Distributor:
MírPlay
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění