Escape

AI
63%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Escape
Plakát traileru
Dvojice Dave a Jenny se snaží začít žít svůj dospělý život mimo zdi psychiatrické léčebny. Chtějí se postavit na vlastní nohy, žít spolu a užívat si života. Ne vždy to ale jde – a ne vždy je to lehké. V reality seriálu ESCAPE se řeší problémy čerstvě dospělých. Skvělá hudba, divoké večírky a těžká rána. Prostě vše, co k mládí patří. Jak si s tím poradí hlavní hrdinové? (Prima+)




JustShaw
JustShaw
99 bodů
0
Nic horšího jsem snad nikdy neviděl. Premisa je super, dva milenci na útěku, ale problém nastává v tom, že to celé je jedna Deus ex machina. Mají problém, ten se sám vyřeší, pak si sami tvoří problém kde není a vlastně od nějakého pátého dílu se z toho stane telenovela, už to neni o útěku, nebo o strastích s tím spojených. Mít to 10 dílů a osekat všechny "vedlejší linky, tak tomu dám možná i 3 body.

Dodatečné informace

Původní název:
Escape (více)
  • Česká republika Escape
Premiéra v ČR:
17. 6. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná