Zajímavosti o Nikdy se nepouštěj!

AI
64%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 4

  • Alexandre Aja má s tímto žánrem bohaté zkušenosti, režíroval například Noc s nabroušenou břitvou, Hory mají oči, Zrcadla, Piraňu 3D nebo Kořist.
  • Halle Berry si v předchozích letech zahrála v hororech a thrillerech Gothika, Zločin z vášně, Neznámý svůdce, Temný příliv a Tísňová linka.
  • Halle Berry při ztvárnění role matky čerpala také z vlastních zkušeností: „Od chvíle, kdy jsem se před šestnácti lety stala matkou, mě hraní takových rolí moc baví. Tento film mi připomněl, že bych za ochranu svých dětí položila vlastní život.“
  • Kvůli roli se herečka Halle Barry naučila dovednosti nutné k přežití v divočině a další techniky pro maximální autenticitu hereckého výkonu. „Nebyla tam elektřina, žádné světlo, moje postava stahuje veverky z kůže a v lese jí syrové brouky a žáby. Tyto věci pro mě byly vážně divokou výzvou, ta snaha vytvořit nějakou realitu ve světě, který mi připadal tak cizí."