Tvůrci a herci seriálu Pod mostem

70%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Výtvarník


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Casting


Lokace


Speciální efekty


Pomocná kamera


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Pod mostem

Snímek Pod mostem byl představen v roce 2024 a spadá do žánru/ů: Drama, Krimi, Biografický.

Pod mostem - Herci a postavy

V hlavních rolích Pod mostem se představí: Lily Gladstone jako Cam Bentland, Vritika Gupta jako Reena Virk, Chloe Guidry jako Josephine Bell, Javon 'Wanna' Walton jako Warren a Izzy G. jako Kelly Ellard.

V dalších rolích uvidíte například: Aiyana Goodfellow jako Dusty Pace, Ezra Kahn jako Manjit Virk, Archie Panjabi jako Suman Virk, Riley Keough jako Rebecca Godfrey, Matt Craven jako Roy Bentland, Daniel Diemer jako Scott Bentland a Meg Roe jako Susan Spiros.

Pod mostem režije a scénář

Režie Pod mostem se zhostil tým, který vedli: Nimisha Mukerji, známá svým dílem 65 Red Roses, Geeta Patel, známá svým dílem Rod draka, Quinn Shephard, známá svým dílem Hashtag podvodnice, Kevin Phillips, známý svým dílem Super Dark Times a Catherine Hardwicke, známá svým dílem Legendy z Dogtownu. Scénář připravili: Quinn Shephard, která se podílela také na titulu Hashtag podvodnice a Jihan Crowther, která se podílela také na titulu Daisy Jones & The Six.

Produkce, střih a hudba seriálu Pod mostem

Produkci Pod mostem zajistili Liz Tigelaar, Jan Peter Meyboom, Gina Gammell, Stephen Hegyes, Riley Keough, Quinn Shephard a Gigi Boyd, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili Checco Varese, François Dagenais a C. Kim Miles. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Tyler L. Cook, Sabrina Pitre, Garret Price, Kyle Reiter a Kye Meechan. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Alex Somers.

Pod mostem: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Pod mostem figurují jako kaskadéři Landon Jackle a Kathy Hubble.

Pod mostem: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Patricia J. Henderson. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Rita Ciccozzi, Ceilidh Dunn, Toby Lindala a Vince Yoshida.