Tvůrci a herci filmu Extáze

66%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Dabing


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Asistent režie


Vedoucí výroby


Architekt

Vše o tvůrcích Extáze

Snímek Extáze byl představen v roce 1932 a spadá do žánru/ů: Drama, Romantický.

Extáze - Herci a postavy

V hlavních rolích Extáze se představí: Hedy Lamarr jako Eva (pod jménem Hedy Kieslerová), Aribert Mog jako stavební inženýr Adam, Leopold Kramer jako Evin otec, Karel Mácha-Kuča jako advokát a Zvonimír Rogoz jako Emil Jerman.

V dalších rolích uvidíte například: Jiřina Steimarová jako písařka na stroji, Jan Sviták jako tanečník na barrandovské terase, Eduard Šlégl jako muž ve venkovské hospodě, Antonín Kubový jako muž ve venkovské hospodě, Ladislav Boháč, Pierre Nay jako mladý muž (francouzská verze) a André Nox jako Evin otec (francouzská verze).

Extáze režije a scénář

Režie Extáze se zhostil tým, který vedl: Gustav Machatý, známý svým dílem Dobrá země. Scénář připravili: Gustav Machatý, který se podílel také na titulu Erotikon, František Horký, který se podílel také na titulu Otec Kondelík a ženich Vejvara I. a František Halas.

Produkce, střih a hudba filmu Extáze

Kamery na place řídil Jan Stallich. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Antonín Zelenka. Zvuk měl na starosti Josef Zora. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Giuseppe Becce.

Extáze: Vizuální efekty

Dabing hlavních rolí v Extáze obstarali: Jiřina Štěpničková jako Eva, Ladislav Boháč jako stavební inženýr Adam a Bedřich Vrbský jako Evin otec.