Recenze filmu Tři mušketýři

55%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Orlando Bloom hraje figurku ve stylu Johny Deepa z pirátů, z klasiky se stala historická sci-fi s prky všech akčních trháků, jako mission impossible, matrix, šifra mistra Leonarda... nechyběl Hulk, Spiderman, Thor, James Bond a celá řada dalších hrdinů, protože to vše byli dohormady "mušketýři". Zvláštní guláš, který se může líbit asi dětem, které nikdy nic o klasice neslyšely a mají rády třeba Zlatý kompas. Zvláštní doba :).
bidlobox
3 802 bodů
3
Tak tohle byl vážně otřesnej rýmejk původních filmových Muškterýrů z let 1973-74! Andersonův film Horizont události byla sice svého času šílená konina, ale alespoň neurážel a dokonce mu musím přiznat, že jako sci-fi horor ve mně vyvolal pořádné emoce, kdy jsem se ještě následujících pár nocí z nastíněných hrůz denně počůrával. :) Ale tohle? Tohled co jsem viděl od Andersona teď mě urážilo a jedinou emocí, kterou to ve mě vyvolalo byl zhnusený vztek, že někdo takový béčkový 3D kýč může servírovat jako blockbuster, který nám má vytřít zrak. Andersone, vytři si s ním pr.el a už začni točit konečně něco na úrovni, jestli jsi toho schopnej. A jestli ne, doufám, že Pompej pohřbí i tebe.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Lechce podivný a ulítlý zpracování tohohle francouzské legendy obsazení ujde 3D zde opravdu nic nezmění akčnost snad převišuje vše sice to dle shlédnout ale jinak pochybuji kdo by film shlédnul a nezajímal se víc o tenhle příběh mušketýru a i uněj si myslim že u fandů to bude eště horší.
Hebda
3 232 bodů
0
Co to je za shit?
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
A-team ve středověké Francii
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Není to žádné superveledílo, ale jako dobrodružná historická báchorka to funguje vcelku dobře, herci jsou sympatičtí a u každého dílu se více méně dobře bavím. Ryzí odpočinek.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Trochu mě to zklamalo, ale co se dá dělat.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5
Průměr a americká verze klasiky, kde musí být všechno. Už chyběli jen mluvící zvířátka, či Spiderman :( a nebo :) ?
pery
pery
1 387 bodů
10
Podle mě nejlepe akčně zpracovaná verze tří mušketýrů. Co je komu do toho, že se film nedrží předlohy? Stejně originál všichni dnes už znají. Já se bavil od začátku až do konce.
bigsoul
917 bodů
2
Ulet ? Toto je parodia a nie Dobrodružný, akčný či romantický!!! Vzducholede bol humus najvačšieho zrna. Bože dobry prečo na toto da niekto tolko penzí. Fuj