Odhalení

77%
Odhalení

Mladá dívenka Gypsy Blanchard prožívá komplikované dětství. Většinu času je zavřená doma nebo je na vyšetření v nemocnici a začlenění se do běžného života jí chybí čím dál víc. Po boku své starostlivé matky, která o ni neustále pečuje, bojuje s těžkou formou rakoviny, epilepsií, svalovou dystrofií a dalšími nemocemi. Smutný příběh inspirovaný skutečnými událostmi má svá šokující tajemství, která vyjdou na povrch a bezbranné dívce navždy změní život, ovšem ne tak, jak si ona sama představovala.





Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
8
Příběh tak neuvěřitelný, že se opravdu mohl stát jen v Americe. Film s tak zvráceným příběhem, že by ho nevymysleli, ani ti nejšílenější scénáristé, ale sám život. Herecky i režijně prakticky dokonalý seriál, který překvapivě obhájí i skoro 7 hodinovou stopáž, přestože to vypadá, že se vše potřebné řekne v těch prvních. Dramaturgicky velice dobře vystavěné, kdy se spoustu důležitých informací dozvíte až v posledních dílech a nevíte, zda máte hrdiny nenávidět, nebo litovat. Je trochu těžší do seriálu proniknout, ale pokud se do zobrazeného světa odvážíte, odmění se Vám hutným seriálem, ze kterého Vám nebude nejlépe, ale užijete si produkčně vynikající dílo ve všech ohledech.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
Jankocour
Jankocour
2 179 bodů
8
Skvěle natočené, šla z toho hrůza. Hlavně z toho pokryteckého dobroserství. Možná mohlo být o trochu kratší, ale režie a herecké výkony výborné.

Dodatečné informace

Původní název:
Odhalení (více)
  • USA Odhalení
  • USA The Act
Distributor:
Hulu
Země původu:
USA
Knižní předloha:

Podobné