Zabijáci Wu

61%
Zabijáci Wu
Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými.(Netflix)




Richard K
Richard K
8 429 bodů
6
Průměrný seriál se slušnými bojovými scénami a prachmizernou fantasy linkou.
RedRose
5 159 bodů
4
Scénář je strašný! Ta mytologie je vysloveně směšná a nedává smysl! Od kdy je kov přírodní živel?? Dřevo je taky na pováženou, ale budiž... 1000 mnichů, které tě budou chránit? Za celých 10 dílů uvidíme symbolicky jen jednoho... Schopnosti zabijáka Wu? Jaké? Vždyť dostává na držku od kdejaké ochranky v celém seriálu !! Má to pár světlých momentů a bitky vypadají celkem dobře, ale dohromady je to strašná pitomost !! Vůbec se nedivím, že druhou sérii raději zrušili...
kknk2
kknk2
3 253 bodů
6.5
Můj celkový pocit (že to nebylo zas tak špatné) je do značné míry neobjektivní, a to protože poslední dvě epizody mě bavily víc než většina dřívějších. Zabijáci Wu mě nalákaly hlavně na trailer a obsazení, obojí slibovalo pořádnou akci. Avšak to bylo asi tak jediné, co jsem pak doopravdy ocenila. Tenhle seriál si totiž moc neláme hlavu nad dějovou linkou (začátek a konec jakoby nesouvisely, místy jsem si říkala, co je to za hromadu kravin...) ani nad CGI, které by nutně potřebovalo vylepšit. A do toho mi vztahy ústřední party nepřišly zrovna vřelé. Teď jsem ráda, že to mám za sebou.

Dodatečné informace

Původní název:
Wu Assassins (více)
  • USA Zabijáci Wu
  • USA Wu Assassins
Premiéra v ČR:
8. 8. 2019
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch