Recenze filmu V moci ďábla

73%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Scott Derrickson je sám satan.Učebnicová dávka hrůzy a strachu.Na 113 minut jsem se ocitl na temné straně Měsíce:mrtvého prostředí,kdy se divák dostává do pocitu omdlení a panického strachu v mrazivém pocitu (tak jak to dokázal William Friedkin v mistrovském snímku a matkou všech hororů Exorcist (1973),kdy se na 120minut zastavila Země). Derrickson se (zatím) nejvíce přiblížil k Friedkinovy.
Teg
Teg
3 101 bodů
6
Celkem příjemné mysteriózní drama ze soudního prostředí. V ničem nevyniká, ale taky neupadá. Sází spíš na pomalu se vkrádající nejistotu a strach, než na lekavé okamžiky. Kouká se na to celkem příjemně, i když konec jsem čekal trošku klíčovější.
J3dla
J3dla
2 659 bodů
8
Občas jsem měl pocit, že film vykrádá původního Exorcistu. Celkově film jako celkek působi velice celistvě a zajímavě, působivé scény, slušná atmosféra, zajímavý příběh.. 80%
Moravák
340 bodů
4
Velmi nepříjemná kamera - kameraman má zřejmě silný třes v rukou a snaží se vyvolat pocit napětí i tam, kde není. Efekty jsou velmi slabé. Atmosféra se dostavuje tak pozvolna, že když je konec filmu stále čekáte, kdy přijde nějaká gradace. Film max 40% a horor to určitě není.