Tvůrci a herci filmu Tony Rome

65%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Zpěv


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


Producent


Asistent režie


Dirigent


Kaskadér

Vše o tvůrcích Tony Rome

Snímek Tony Rome byl představen v roce 1967 a spadá do žánru/ů: Drama, Adaptace knižní, Film Noir, Krimi, Mysteriozní, Thriller.

Tony Rome - Herci a postavy

V hlavních rolích Tony Rome se představí: Frank Sinatra jako Tony Rome, Jill St. John jako Ann Archer, Richard Conte jako Lt. Dave Santini, Gena Rowlands jako Rita Kosterman a Simon Oakland jako Rudy Kosterman.

V dalších rolích uvidíte například: Robert J. Wilke jako Ralph Turpin, Sue Lyon jako Diana Pines, Jeffrey Lynn jako Adam Boyd, Lloyd Bochner jako Vic Rood, Virginia Vincent jako Sally Bullock, Joan Shawlee jako Fat Candy a Richard Krisher jako Donald Pines.

Tony Rome režije a scénář

Režie Tony Rome se zhostil tým, který vedl: Gordon Douglas, známý svým dílem The Little Rascals. Scénář připravili: Marvin H. Albert, který se podílel také na titulu Law and Jake Wade, The a Richard L. Breen, který se podílel také na titulu Dragnet 1967.

Produkce, střih a hudba filmu Tony Rome

Produkci Tony Rome zajistil Aaron Rosenberg, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Joseph F. Biroc. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Robert L. Simpson. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Billy May.

Tony Rome: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Tony Rome figuruje jako kaskadér Robert 'Buzz' Henry.

Tony Rome: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Moss Mabry. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Ben Nye.