Tvůrci a herci filmu Mr. Lucky

65%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Střih


Masky


Výprava-architekt


Producent


II. režie


Trikové snímky

Vše o tvůrcích Mr. Lucky

Snímek Mr. Lucky byl představen v roce 1943 a spadá do žánru/ů: Romantický, Komedie.

Mr. Lucky - Herci a postavy

V hlavních rolích Mr. Lucky se představí: Cary Grant jako Joe Adams, Laraine Day jako Dorothy Bryant, Charles Bickford jako Hard Swede, Gladys Cooper jako Captain Veronica Steadman a Alan Carney jako Crunk.

V dalších rolích uvidíte například: Henry Stephenson jako Mr. Bryant, Kay Johnson jako Mrs. Mary Ostrander, Erford Gage jako Henchman, Walter Kingsford jako Commissioner Hargraves, Florence Bates jako Mrs. Van Every, Sam Ash jako Gambler (uncredited) a Edwin August jako Blood Bank Donor (uncredited).

Mr. Lucky režije a scénář

Režie Mr. Lucky se zhostil tým, který vedl: H.C. Potter, známý svým dílem Adventures of Tom Sawyer, The. Scénář připravili: Kenneth Earl, který se podílel také na titulu Bride Came C.O.D., The, Charles Brackett, který se podílel také na titulu Sunset Boulevard, Kenneth Earl, který se podílel také na titulu Bride Came C.O.D., The, Milton Holmes, který se podílel také na titulu Mr. Lucky, Edmund Joseph, který se podílel také na titulu Yankee Doodle Dandy, M.M. Musselman, který se podílel také na titulu Bride Came C.O.D., The a Dudley Nichols, který se podílel také na titulu Scarlet Street.

Produkce, střih a hudba filmu Mr. Lucky

Kamery na place řídil George Barnes. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Theron Warth.

Mr. Lucky: Výprava

Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Mel Berns.