Tvůrci a herci filmu Spoluvina

52%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Výkonný producent


Producent


Koproducent


II. režie


Trikové snímky

Vše o tvůrcích Spoluvina

Snímek Spoluvina byl představen v roce 2000 a spadá do žánru/ů: Drama, Adaptace knižní, Nezávislý, Thriller.

Spoluvina - Herci a postavy

V hlavních rolích Spoluvina se představí: Jonny Lee Miller jako Cameron Colley, Brian Cox jako Inspector McDunn, Keeley Hawes jako Yvonne, Paul Higgins jako Andy a Bill Paterson jako Wallace Byatt.

V dalších rolích uvidíte například: Alex Norton jako Kenny Garnet, Rachael Stirling jako Claire, Andy Gray jako D.S. Flavell, Richard Madden jako Young Andy, Laura Ellis, Alan Sinclair a John Murtagh jako Norrie.

Spoluvina režije a scénář

Režie Spoluvina se zhostil tým, který vedl: Gavin Millar, známý svým dílem Talking Heads 2. Scénář připravili: Bryan Elsley, který se podílel také na titulu Skins a Iain Banks, který se podílel také na titulu Crow Road, The.

Produkce, střih a hudba filmu Spoluvina

Kamery na place řídil David Odd. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Niven Howie a Angus Newton. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Colin Towns.

Spoluvina: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Kate Carin. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Elaine Coburn, Nuala Conway, Samantha Print, Jenny Shircore, Caroline Hamilton, Fiona Maynard a Catherine Muir.