Tvůrci a herci filmu Bel Ami

67%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Produkce


Výkonný producent


Producent


II. režie

Vše o tvůrcích Bel Ami

Snímek Bel Ami byl představen v roce 1939 a spadá do žánru/ů: Romantický.

Bel Ami - Herci a postavy

V hlavních rolích Bel Ami se představí: Willi Forst jako George Duroy, Olga Tschechowa jako Madeleine, Hilde Hildebrand jako Frau von Marelle, Ilse Werner jako Suzanne a Lizzi Waldmüller jako Rachel.

V dalších rolích uvidíte například: Johannes Riemann jako Laroche, Will Dohm jako Forestier, Aribert Wäscher jako Walter, Marianne Stanior, Hubert von Meyerinck jako Varenne, Walter Gross jako Stenotypist a Joachim Below jako Verehrer Suzannes.

Bel Ami režije a scénář

Režie Bel Ami se zhostil tým, který vedl: Willi Forst, známý svým dílem Maskerade. Scénář připravili: Hans Fritz Beckmann, který se podílel také na titulu Hallo Janine!, Axel Eggebrecht, který se podílel také na titulu Verlorene, Der a Willi Forst, který se podílel také na titulu Maskerade.

Produkce, střih a hudba filmu Bel Ami

Produkci Bel Ami zajistili Hans Somborn a Walter Lehmann, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili Theodore J. Pahle a Erich Schmidtke. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Hans Wolff. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Theo Mackeben.