Tvůrci a herci filmu Larceny, Inc.

66%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Výkonný producent


Koproducent


II. režie

Vše o tvůrcích Larceny, Inc.

Snímek Larceny, Inc. byl představen v roce 1942 a spadá do žánru/ů: Adaptace divadelní, Gangsterka, Krimi, Komedie.

Larceny, Inc. - Herci a postavy

V hlavních rolích Larceny, Inc. se představí: Edward G. Robinson jako 'Pressure' Maxwell, Jane Wyman jako Denny Costello, Broderick Crawford jako Jug Martin, Anthony Quinn jako Leo Dexter a Edward Brophy jako Weepy Davis.

V dalších rolích uvidíte například: Harry Davenport jako Homer Bigelow, John Qualen jako Sam Bachrach, Barbara Jo Allen jako Mademoiselle Gloria, Grant Mitchell jako Mr. Aspinwall, Jackie Gleason jako Hobart, Andrew Tombes jako Oscar Engelhart a Joe Downing jako Smitty.

Larceny, Inc. režije a scénář

Režie Larceny, Inc. se zhostil tým, který vedl: Lloyd Bacon, známý svým dílem Konvoj do Murmanska. Scénář připravili: Laura Perelman, který se podílel také na titulu Sweethearts, Everett Freeman, který se podílel také na titulu It Happened on 5th Avenue, Edwin Gilbert, který se podílel také na titulu Philco Television Playhouse, The a S.J. Perelman, který se podílel také na titulu Opičárny.

Produkce, střih a hudba filmu Larceny, Inc.

Kamery na place řídil Tony Gaudio. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Ralph Dawson. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Max Steiner, Adolph Deutsch, William Lava, Heinz Roemheld a Howard Jackson.

Larceny, Inc.: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Milo Anderson. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Perc Westmore.