Tvůrci a herci Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet

62%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výkonný producent


Produkce


Producent


Koproducent


II. režie


Casting

Vše o tvůrcích Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet

Snímek Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet byl představen v roce 2008 a spadá do žánru/ů: Krimi, Thriller.

Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet - Herci a postavy

V hlavních rolích Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet se představí: Trond Espen Seim jako Varg Veum, Bjørn Floberg jako Jacob Hamre, Endre Hellestveit jako Isachsen, Kathrine Fagerland jako Anna Keilhaug a Dennis Storhøi jako Hallvard Johnsen.

V dalších rolích uvidíte například: Christian Rubeck jako Kjetil, Charlotte Grundt jako Else Ljones, Kjersti Elvik jako Lise Føyner, Frode Bjorøy, Per Gørvell jako Arild Vestre, Morten Rudå jako Lillian a Erik Alexander Bjelke jako Arne Samuelsen.

Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet režije a scénář

Režie Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet se zhostil tým, který vedl: Alexander Eik, známý svým dílem Atlantic Crossing. Scénář připravili: Gunnar Staalesen, který se podílel také na titulu Detektiv Varg Veum - Padlí andělé a Lars Skorpen.

Produkce, střih a hudba videofilmu Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet

Produkci Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet zajistil Torleif Hauge, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Tore Vollan. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Einar Egeland. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Ginge Anvik.

Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Stina Lunde. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Nina Elise Johansen a Janne Blindheim.