Obchod s bílým masem

72%
Obchod s bílým masem
Plakát traileru
Mladou svobodnou matku Helenu svede úspěšný a pohledný muž a ona se s ním vydá z Prahy do Vídně. Mezitím si modelingová agentura v ukrajinském Kyjevě vybere šestnáctiletou Nadju, která se s dalšími vybranými kandidátkami vydává do Spojených států. Dvanáctiletá americká turistka Annie Grayová je ve filipínské Manile unesena přímo před zraky svých rodičů. Všechny se staly obětí mocné mezinárodní sítě obchodníků s bílým masem, kterou řídí Sergej Karpovič. Po třech newyorských úmrtích mladých prostitutek z východní Evropy přesvědčí policejní agentka s ruskými kořeny Kate Morozovová velitele imigrační a celní správy Billa Meehana, aby ji najal. Slíbí mu, že bude bojovat proti tomuto druhu zločinu a že nikdy nebude litovat, že ji angažoval.(Filmbox)




Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
I přes jasně televizní look, slušné a odvážně zpracování celosvětového obchodu s lidmi. Film má díky své délce celou řadu postav, které se objevují a průběžně mizí a mezi nimi se odehrává příběh o boji mladé agentky proti slizkému obchodníkovi (vychutnávající Carlyle).
buwol
buwol
4 913 bodů
6
veľmi z toho vyčnieva strašné televízne spracovanie,inak very good;;;;;;;;;;;
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Naprosto otřesný a velmi realistický náhled na současný sexuální průmysl a lidská práva. Toto je další film, na který by měly chodit povinně děti a potom o něm diskutovat. Jen tak je snad možné skoncovat s otroctvím jednou pro vždy. I když dokud bude mezi námi tak obrovské množství perverzních úchylů, bude i nabídka k uspokojení jejich potřeb.

Dodatečné informace

Původní název:
Human Trafficking (více)
  • Kanada Obchod s bílým masem
  • Kanada Human Trafficking
  • Kanada Human Trafficking - Le schiave del sesso
  • Kanada Human Trafficking - Menschenhandel
  • Kanada Obchod s bielym mäsom
  • Kanada Sta plokamia tis porneias
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
34,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Obchod s bílým masem je dostupný s českým dabingem

Podobné