Tvůrci a herci filmu Shalako

57%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Výkonný producent


Produkce


Producent


Koproducent


II. režie


Asistent kamery


Koordinátor kaskadérů


Trikové snímky


Zvláštní efekty


Předloha

Vše o tvůrcích Shalako

Snímek Shalako byl představen v roce 1968 a spadá do žánru/ů: Adaptace knižní, Western.

Shalako - Herci a postavy

V hlavních rolích Shalako se představí: Sean Connery jako Shalako, Brigitte Bardot jako Irina Lazaarová, Jack Hawkins jako Sir Charles Daggert, Stephen Boyd jako Bosky Fulton a Peter van Eyck jako Baron Frederick Von Hallstatt.

V dalších rolích uvidíte například: Honor Blackman jako Lady Daggettová, Woody Strode jako Chato, Alexander Knox jako Henry Clarke, Eric Sykes jako Mako, Valerie French jako Elena Clarke, Julián Mateos jako Rojas a Valerie French jako Elena.

Shalako režije a scénář

Režie Shalako se zhostil tým, který vedl: Edward Dmytryk, známý svým dílem Sbohem buď, lásko má. Scénář připravili: Louis L'Amour, který se podílel také na titulu Sacketts, The, James Griffith, který se podílel také na titulu Motor Psycho, James Griffith, který se podílel také na titulu Lorna, Hal Hopper, který se podílel také na titulu Motor Psycho, Scott Finch, který se podílel také na titulu Hombre llamado Noon, Un a Clarke Reynolds, který se podílel také na titulu M Squad.

Produkce, střih a hudba filmu Shalako

Produkci Shalako zajistil Artur Brauner, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Ted Moore. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Bill Blunden. Zvuk měl na starosti George Stephenson. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Robert Farnon, Muir Mathieson a Jim Dále.

Shalako: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Cynthia Tingey a Ron Beck. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Jean-Pierre Berroyer, Pierre Berroyer, Trevor Crole-Rees a Bernadette Ibbetson.