Tvůrci a herci filmu UFO útočí!

62%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Výprava-architekt


Produkce


Výkonný producent


Producent


II. režie


Trikové snímky


Zvláštní efekty


Výprava

Vše o tvůrcích UFO útočí!

Snímek UFO útočí! byl představen v roce 1956 a spadá do žánru/ů: Kultovní, Sci-fi.

UFO útočí! - Herci a postavy

V hlavních rolích UFO útočí! se představí: Hugh Marlowe jako Dr. Russell A. Marvin, Joan Taylor jako Carol Marvin, Donald Curtis jako Maj. Huglin, Morris Ankrum jako Brig. Gen. John Hanley a Thomas Browne Henry jako Vice Adm. Enright.

V dalších rolích uvidíte například: Grandon Rhodes jako Gen. Edmunds, John Zaremba jako Prof. Kanter, Paul Frees jako Alien (voice), Frank Wilcox jako Alfred Cassidy, Larry J. Blake jako Motorcycle cop, Fred Aldrich a Bert Stevens jako Air Intelligence Command Officer.

UFO útočí! režije a scénář

Režie UFO útočí! se zhostil tým, který vedl: Fred F. Sears, známý svým dílem The Ford Television Theatre. Scénář připravili: Bernard Gordon, který se podílel také na titulu Crime Wave, Curt Siodmak, který se podílel také na titulu I Led 3 Lives a George Worthing Yates, který se podílel také na titulu Adventures in Paradise.

Produkce, střih a hudba filmu UFO útočí!

Produkci UFO útočí! zajistili Leon Chooluck a Charles H. Schneer, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Fred Jackman Jr.. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Danny B. Landres. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Mischa Bakaleinikoff.

UFO útočí!: Výprava

Výpravu zajišťoval Paul Palmentola.