Traces of Death

42%
Traces of Death
Traces of Death
Šokujíci, avšak naprosto realistický, místy velmi krutý pohled na hrůzy života. Dokument, který přivádí diváka daleko za hranice představivosti. Je sestaven z autentických záběrů děsivých skutečností, které se v tomto našem světe bohužel také stávají.

Scénář:

Rollman1
5 561 bodů
8
Je to hnusné, je to odporné, ale na druhou stranu, lidé konečně pochopí, co se děje s lidským tělem, když do něho narazí cyklista, nebo když Vás nabere vlak jinčím způsobem, než tím, jakým jsme zvyklí. Také jakých zvěrstev jsou lidé schopní v jiných zemích, třeba když ukradnete CD-ROM, ostříhají Vás dohola. Kecám, ustřelí Vám palici za zradu kartelu nebo tak. Nejsem úchyl, jen si na tom mastím své ego .
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Súhlasím s oficiálnym textom distribútora, v dokumente neuvidíte nič vymyslené, len množstvo smrteľných tragédií a zopár operácií s pitvami. A to je aj problém celého filmu, zábery skáču nelogicky, bez ladu a skladu, zrazu sledujete nechutné utrpenie zaživa horiaceho prasaťa a potom autonehody. Jediné, o čo tu ide, je šokovať bežného diváka. Jednoducho zostrihané fotografie a videá s hororovým hlasom narátora nemajú zmysel, iba ukázať pre efekt sa - samozrejme - za čosi plnohodnotné nepočíta. Preto sa tomuto žánru hovorí mondo, lebo to nie je skutočný dokument, toho funkciou je i poučiť. Tuná sa ponúka praobyčajná krvavá šou. Nehodnotím však samotný obsah, ale spôsob spracovania. A kto takýto obsah vyhľadáva, mal by navštíviť psychiatrickú ambulanciu.

Dodatečné informace

Původní název:
Traces of Death (více)
  • USA Traces of Death
Země původu:
USA
Rozpočet:
0 mil. USD
Tržby:
0 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Traces of Death