12 opic

73%
12 opic
Plakát traileru
Seriálová verze kultovní scifi Terryho Gilliama.




M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Slušná prerábka starého filmu z Brucom Willisom ,ktorú si užijú hlavne ľudia s primalým množstvom voľného času ,alebo neznalci originálneho príbehu. Ja osobne som zastáncom originálu ,ale ak ste ho nevideli seriálom nič nepokazíte. 3,6 Not great, not terrible.
RedRose
5 159 bodů
10
S původním dílem bych to úplně nesrovnával, přesto je to pro mě velmi milé překvapení! Je to svižné, pořád se tam něco děje, má to skvělou atmosféru a povedl se i casting! Stanford se mi líbil už v Nikitě a tady je taky dost dobrej! 5 dílů jsem vzal jedním dechem a jsem natěšený co bude dál! Jen mám trochu obavu, že to nasazené tempo nebudou tvůrci schopni udržet dost dlouho... Zatím skvělých 84% !! /// EDIT /// Druhá série byla o něco málo slabší, což se asi dalo očekávat a taky trochu zmatenější... Cestování nabralo větší záběr a je těžší udržet se v ději a ve všech změnách... Hodnocení zatím ponechávám a těším se na třetí sérii... /// EDIT2 /// Třetí i čtvrtá série se nese v podobném duchu jako ta druhá a tvůrcům se celkem daří udržet tempo, kvalitu i zajímavost, tak aby vše směřovalo k plánovanému finále, které bylo velice povedené !!! Seriál mi bude určitě chybět, ale podle všeho to tvůrci měli vymyšleno od začátku do konce, což je na celkovém dojmu hodně znát... Natočeno, uzavřeno, vyřešeno !! Navíc velice povedeným způsobem, který své filmové předloze ostudu rozhodně neudělal !! Nádhera !!! Takto zvládnuté, natočené a uzavřené seriály se dnes už často nevidí... Celkové hodnocení upravuji na 91% !! (zdejší modré hodnocení seriálu fakt škodí... mnozí jej podle komentářů ohodnotili podle 20-ti minut pilotu, což je fakt hrdinství... chtělo to dát mu šanci, alespoň 3 epizody, potom se děj rozjede a zastaví se až ve finále...)
petra-satkova
4 740 bodů
10
Tohle je jeden z těch seriálů, který bohužel trpí tím, že první série není ničím výjimečná a tvůrci se zde teprve hledali, řada diváků tak bohužel seriálu nedá další šanci a je to hrozná škoda. 12 Monkeys je však s každou další sérií lepší a lepší a pokud mu dáte šanci, tak dostane velice komplexní, zábavný, epický, originální a chytrý příběh o cestování v čase. A taky jedno z nejlepších seriálových finále vůbec a za tím si stojím. S čistým svědomím 12 Monkeys doporučuji všem, nevzdávejte to v první sérii, opravdu si to nakonec hodně užijete.


Dodatečné informace

Původní název:
12 Monkeys (více)
  • USA 12 opic
  • USA 12 Monkeys
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch