Máma

61%
Máma
Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
1
Pokud bych měl vybrat jeden seriál,který se mi vyloženě hnusí,tak by to byl právě tento. Příběh o troskách zničených chlastem a drogama mi prostě jako zábava nepřijde. Navíc,když je to v rodinné linií. Obsazení je přímo katastrofální a to platí i pro Annu Faris,kterou mám normálně vcelku rád,ale zde se na ní nehodí ani dívat. Její uřvaný projev je jako hlazení proti srsti a nedá se to vydržet. Kdo chce může si sám udělat obrázek o kvalitě,protože to právě běží v televizi.
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Správně ulítlé chování mezi matkou a dcerou.
filmsim
filmsim
4 903 bodů
2
Sitcom ve kterém nefunguje vůbec nic. Otravné hlavní postavy s nezajímavými zápletkami s urputnou snahou o humor, která ve většině případů vůbec nevychází a s přednahraným smíchem, který je otravnější než kdy jindy. Z nějakého tajemného důvodu jsem dal alepsoň tu jednu hvězdu, i když při psaní tohoto výplodu sám přemýšlím, co mě k tomu vedlo. 2/10

Dodatečné informace

Původní název:
Mom (více)
  • USA Máma
  • USA Mom
Premiéra v ČR:
13. 7. 2000
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Čeština:
Máma je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch