Tvůrci a herci seriálu Dynastie

26%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Dabing


Hudba


Střih


Producent


Koproducent


Kaskadér


Soundtrack

Vše o tvůrcích Dynastie

Snímek Dynastie byl představen v roce 1981 a spadá do žánru/ů: Drama, Romantický.

Dynastie - Herci a postavy

V hlavních rolích Dynastie se představí: Charlton Heston, Heather Locklear, Ian Abercrombie, Deborah Adair a Stephanie Beacham.

V dalších rolích uvidíte například: Kathleen Beller, Pamela Bellwood, Helmut Berger, Bibi Besch, Theodore Bikel, Billy Campbell a Maxwell Caulfield.

Dynastie režije a scénář

Režie Dynastie se zhostil tým, který vedli: Jerome Courtland, známý svým dílem Partridge Family, The, Richard Kinon, známý svým dílem Cavalcade of America, Harry Falk, známý svým dílem How the West Was Won, Nancy Malone, známá svým dílem Key West, John Patterson, známý svým dílem Rodina Sopránů, Gabrielle Beaumont, známá svým dílem M*A*S*H a Irving J. Moore, známý svým dílem Tightrope. Scénář připravili: A.J. Russell, který se podílel také na titulu Jackie Gleason Show, The, Barbara Esensten, který se podílel také na titulu City, The, Joanna Lee, která se podílela také na titulu Julia, Stephen Kandel, který se podílel také na titulu The Rogues, Esther Shapiro, který se podílel také na titulu Route 66, Richard Shapiro, který se podílel také na titulu Combat! a Norman Katkov, který se podílel také na titulu 87th Precinct.

Produkce, střih a hudba seriálu Dynastie

Ve střižně se o editaci materiálu postarali Dick Darling a John Woodcock. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Angela Morley, Bill Conti, Duane Tatro, Fred Steiner a Richard Markowitz.

Dynastie: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Dynastie figuruje jako kaskadérka Jeannie Epper.

Dynastie: Vizuální efekty

Dabing hlavních rolí v Dynastie obstarali: Jan Schánilec, Hana Maciuchová, Valerie Zawadská, Petr Svoboda (IV), Jana Mařasová, Lucie Svobodová a Dana Černá.