Recenze seriálu Buffy, přemožitelka upírů

61%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
brbla666
brbla666
1 534 bodů
0
trapárna.
Angelus
Angelus
1 015 bodů
10
Buffy je pro mě jednoznačně ten nejlepší seriál co jsem viděl a vždy se k němu rád vracím. Naprosto dokonale propracované příběhy a charaktery postav které se neuvěřitelně vyvíjejí, humor který je tak skvělí jak to jen jde a hlavně opravdové problémy které by klidně mohli potkat kohokoliv z nás. Jak hlavní postavy tak i vedlejší jsou neuvěřitelně opravdové a člověk se s nimi dokáže snadno ztotožnit. Joss Whedon je podle mého názoru jednoznačně nejlepší seriáloví tvůrce současnosti.
nikol-jankovicova
nikol-jankovicova
448 bodů
9.5
Karanténa mi umožnila znovu zahlédnout té to seriál. Na začátku jsem se bála, že už se mi to nebude líbit, protože jsem přece jen už o něco starší. Opak je ale pravdou, je to úžasný seriál ani vteřinu jsem se nenudila a každou vteřinu jsem milovala. Sice jsem neměla moc ráda vztah Buffy a Angela, respektivě Buffy a Spike je moje srdcovka, určitě se brzo pustím do spine off série Angel. Nebyla bych se říct, že tento seriál je stará dobrá klasika, která nikdy nezklame!
andilek13
andilek13
78 bodů
10
Já tenhle seriál prostě miluju. Každý díl je něčím zajímavý, originální. Nejsou zde jen upíří,jak by asi každý čekal, ale také démoni, různá monstra, dokonce se tady objeví i drakula... Jen je škoda, že spousta lidí ho odsoudí dříve, než zkouknou alespon první díl :/