Recenze seriálu Ztraceni

75%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Lost ma zo začiatku chytil, neskôr som ho sledoval iba zo zotrvačnosti a asi v polovici šiestej série ho prestal pozerať, no po pol roku som sa k nemu opäť vrátil úplnou náhodou, tak som sa rozhodol, že ho predsa len dopozerám a tak sa aspoň dozviem, čo sa to na tom ostrove vlastne dialo. Aj keď je seriál plný akcie a napätia, neustále oddiaľovanie od vyriešenie nosnej záhady začne viac-menej nudiť, podobne ako stereotypne vykreslené charaktery.
vladimraz
vladimraz
2 224 bodů
10
Říkejte si co chcete ale "Losti" patří k mému dospívání. Jsou "TEN" seriál který vlastně celé to šílenství začal, vždy jsem se těšil na každý další díl a netrpělivě utíkal domů z autobusu abych ho viděl. Konec ztracených znamenal konec jedné éry a je mi jedno jaké sebezvláštní zvraty tvůrci vymysleli, dávám 5* celku. Samotného by mi zajímalo jak bych se na ně koukal dnes.. ale žádný kdyby kdyby..
Dopamine
Dopamine
1 984 bodů
10
Seriálová revoluce. Seriálové šílenství. | 1. série - 100% | 2. série - 100% | 3. série - 100% | 4. série - 95% | 5. série - 90% | 6. série - 80% | TV ABC. Průměrná sledovanost - S1: 18 456 000 / S2: 18 767 000 / S3: 13 668 000 / S4: 11 820 000 / S5: 9 844 812 / S6: 10 133 000 (u finále nárůst zhruba o 2 500 000).
FaKeAlity
FaKeAlity
1 976 bodů
8
Hodnocení po zhlédnutí celého seriálu: Abych řekl pravdu, zklamání po posledním dílu bylo velké. Nebudu spoilerovat, takže spíše obecně: tvůrci slibovali až přeslibovali. Neodpověděli na dost velkých otázek, a odpovědi z šesté série byly v poměru 1:1 s dalšími otázkami. Čtyři hvězdy dávám s tak přimhouřenýma očima, že mi málem vypadly. Mezi mé nejoblíbenější postavy patřil jednoznačně Benjamin Linus a Sawyer (dokud nezměknul). Budu opakovat spoustu lidí, ale přesto - škoda promrhaného potenciálu. Při vzpomínce na první, druhou a třetí sérii, kdy jsem každý díl hltal jedním dechem, načež čtvrtá série nadšení snížila, aby ji pátá zase vrátila na původní hodnotu. Jenže s přibývajícími díly šesté série jsem uvažoval i o třech hvězdičkách. Pak sice přišlo pár slibných dílů, ale konec byl totálně v háji. // Viděl jsem v originálním znění s titulky.
karlik4801
1 942 bodů
10
Losti? To je kult, kultovní seriál, který posunul sci-fi žánr na špičku. S Lostama jsem vyrůstal, s napětím sledoval každý týden nový díl. Poté přišla éra stahování a já se prostě nemohl dočkat dalších dílů a od čtvrté série jsem měl celý seriál dokoukaný za necelý měsíc. A najedou..konec. To nejhorší co se mohlo stát, od čtvrté série to s Losty začalo jít z kopce, ale oni se vždy vyšplhali nahoru. Zabavili řadu let, každým dílem, každou scénou. Jsou to dva roky co jsem je dokoukal a furt cítím to napětí v každém díle, když si celý seriál opakuji. Nic takového tu ještě nebylo. A myslím si že tento seriál dlouho nikdo nepřekoná jeho výjimečností. Hlavní postavy okamžitě přirostou k srdci, hlavně Sawyer a to jsem chlap. :D Všechny postavy byli více než zajímavé a zamotané, že ve mě vždy pulzovalo, když se flashbacky prolínali. Chvála tomu!
Cortyx
1 571 bodů
6
nikdy jsem tomuto serialu neprisel na chut,mozna to je tim ze jej davali vzdy pro mne neprijemny cas,takze jsem videl jen par dilu,podle me dost slatanina
Ricko2623
1 167 bodů
8
Skvělý seriál, který trochu ke konci ztrácel dech. A poslední série? Celkem už pořádná sci-fi magořina, kde už tvůrci opravdu nevěděli coby, protože ten konec je opravdu při nejlepšim ''divnej''. Ale jinak poklona všem tvůrcům, i přesto jsem na to dokázal koukat až do konce :)
jan-hrouda
863 bodů
10
Jeden z vrcholu televizni tvorby a ukazkovy pripad postmoderniho dila, ktere lze cist mnoha zpusoby. Je tu rovina jednotlivych postav, jejich lidskych pribehu a sledovani jejich vztahu, ustredni pribehova rovina odhalovani tajemstvi ostrova a potom vlastni mytologie serialu, obsahujici zmet odkazu na jina dila kultury, vedy, filosofie i mytologie, i odkazu na sebe sama. Navic je Lost velmi dobre natoceny, herecke vykony jsou povetsinou kvalitni a s jemnymi nuancemi (ackoliv v dabovane verzi se hodne z toho ztraci) a hlavne si udrzuje nadhled a zdravou davku jemne sebeparodie. Ale opatrne, jde o soucast operace mindfuck! PS: Konec je ok. Nepatri k nejsilnejsim momentum (a ze jich i v pozdejsich seriich bylo dost), jak zrejme leckdo cekal, ale rozhodne v mych ocich nijak nesnizuje kvalitu celeho serialu.
Farin
56 bodů
5
Když něco začne být předvídatelné, je něco špatně a když se něco natahuje jenom kvůli penězům, tvůrci tvrdí že co si myslí všichni tak nebude a nakonec to tak je, to už je hodně špatně. Být to kratší a s koncem který by nebyl dlouho dopředu jasný... takhle jen promarněná šance, ale hlavně že to vydělalo dost.
  • Začátek
  • Zakončení
Mrkew77
33 bodů
10
4 8 15 16 23 42 - můj nejoblíbenější seriál. Viděl jsem už několikrát