Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

35%
Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)



Spooner
Spooner
15 874 bodů
2
Tak Van-Damme si může oddechnout, nejhorší adaptace Street Fightera se neúčastnil. Ten cca 15 let starý pokus byl aspoň místy guilty pleasure vtipnej. Tohle je už bohužel jenom nudný a navíc strašně demetní. Andrzej Bartowiak klesnul na režijní dno, neumí natočit pořádně ani jednu scénu. Ty scény nejsou napínavý, ale bohužel nejsou ani tak blbý až jsou vtipný. Je to prostě jenom nehorázně nudný, i když sem tam se nějakej guilty moment najde (internetová kavárna uprostřed slumů, policajti pronásledují špatné auto a vůbec se to neřeší..) Příběh nemá s herní předlohou nic společnýho a vůbec to nedává smysl. Akčních scén a bitek tady moc není a když už přijdou, tak jsou pomalu ještě nudnější než ty kecací části!! Navíc tady hraje skupina těch největších hereckých dřev, které jsou momentálně v Hollywoodu. Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough jsou takový anti-talenti, že to snad není možný. Tam už chyběl jenom Dominic Purcell, aby herecká zkáza byla dokonána, i když Taboo z Black Eyed Peas ho dokáže nahradit. Prostě katastrofa a ať už to prosím na třetí pokus nikdo nezkouší.
ZkuKol
12 290 bodů
0
Všem co je přes dvacet, zakazuji! My, co jsme na SF vyrůstali na automatech a prvních PC, na to máme nostalgické vzpomínky a tohle bolí. Sračku s "belgičanem" jsme nějak strávili, ale tohle je moc! Andrzej očividně vyzval Uweho a letos vede. Jak někoho může napadnout obsadit do hlavní role Kristin? Nemám nic proti silným ženským postavám, ale Kristin? Ta, která předvedla svůj nej herecký výkon ve Smallville, když nám ve vodě naznačila všechny své přednosti? Stále také nerozumím scénaristickým ambicím budovat pro fighterské filmy příběh - sociální bouře, psychologie postav, lokace? Navíc, zde je příběh slepený jako novinová koule, se kterou hrají kluci v Africe fotbal - co jsme našli, to tam dáme - až na to, že tohle je tak špatný, že se do toho i kopnout bojíte, aby jste si něco neprovedli. Akce blbá, triky trapné, děj jalový, obsazení zoufalé - Chriss je loser, Michael hlupák, Moon začátečnice, Neal ksichtař a Robin "céčkař" (a to se nebavíme o zálibách:-). Andrzej v Holywoodu nejspíš definitivně končí, po tomhle mu nikdo nepodá ani reklamní leták natož scénář, tržby sucks a fanoušci nasraní. Přesto mě stále udivuje, že když natočíte něco takového, máte ještě koule nechat tomu otevřený konec pro pokračování, jako by měl někdo zájem!? Nejhorší akce roku 2009, která se dostala do kin a překvapivě ji nenatočil Boll... 0%
Deywik
Deywik
4 968 bodů
0
lol to je narez.. :D zoufalstvi v televizi nezna meze..ty vole hlavni herecka nemuze hrat mlaticku vole..ta by mela bejt znasilnovana ve filmech typu i spit on your grave atd..tohle byl ulet kurva! uz nikdy vic"

Dodatečné informace

Původní název:
Street Fighter: The Legend of Chun-Li (více)
  • Kanada Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
  • Kanada Street Fighter: The Legend of Chun-Li
  • Kanada Sokak dövüsçüsü - Chun-Li efsanesi
  • Kanada Street Fighter: A Lenda de Chun-Li
  • Kanada Street Fighter : La Légende de Chun-Li
  • Kanada Street Fighter - La leggenda
  • Kanada Street fighter - La leyenda
  • Kanada Street Fighter: La leyenda
Země původu:
Kanada, Indie, USA, Japonsko, Thajsko, Čína
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
12,76 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Street Fighter: Legenda z Hong Kongu je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch