Tvůrci a herci seriálu Coming Up

60%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Výtvarník


Produkce


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Coming Up

Snímek Coming Up byl představen v roce 2003 a spadá do žánru/ů: Drama.

Coming Up - Herci a postavy

V hlavních rolích Coming Up se představí: Cristian Solimeno, Enzo Cilenti, Charles Mnene, Cathy Tyson a Howard Lew Lewis.

V dalších rolích uvidíte například: Lucy Gaskell, Anna Wendzikowska, Kellie Shirley, Catherine Balavage, Ashley Walters, Lucinda Dryzek a Debra Stephenson.

Coming Up režije a scénář

Režie Coming Up se zhostil tým, který vedli: Andrea Arnold, známá svým dílem Sedmilhářky, Amit Gupta, známý svým dílem Měli jsme štěstí, Rupert Jones, známý svým dílem Kaleidoscope, Jon Sen, známý svým dílem Waterloo Road, Mark Soldinger, známý svým dílem Diana: The Mourning After, Paul Andrew Williams, známý svým dílem Přiznání a Smita Bhide, známý svým dílem Blue Tower, The. Scénář připravili: Levi David Addai, který se podílel také na titulu Youngers, Abby Ajayi, která se podílela také na titulu Čtyři svatby a jeden pohřeb, Paul Berczeller, který se podílel také na titulu Here to Where, Tom Bidwell, který se podílel také na titulu My Mad Fat Diary, Ronan Blaney, který se podílel také na titulu Love Bite, Derek Boyle, který se podílel také na titulu Moon Dogs a Tom Browne, který se podílel také na titulu Teplo domova.

Produkce, střih a hudba seriálu Coming Up

Produkci Coming Up zajistila Jess Search, která dohlížela na všechny aspekty natáčení.