Tvůrci a herci filmu Lucky Luke

56%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Text písně


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


II. režie


Trikové snímky

Vše o tvůrcích Lucky Luke

Snímek Lucky Luke byl představen v roce 1991 a spadá do žánru/ů: Western, Komedie.

Lucky Luke - Herci a postavy

V hlavních rolích Lucky Luke se představí: Terence Hill jako Lucky Luke, Nancy Morgan jako Lotta Legs, Roger Miller jako Jolly Jumper, Ben Zeller a Ron Carey jako Joe Dalton.

V dalších rolích uvidíte například: Dominic Barto jako William, Bo Greigh jako Jack Dalton, René Auberjonois, Fritz Sperberg jako Averell Dalton, Arsenio 'Sonny' Trinidad jako Ming Li Fu, Neil Summers jako Virgil a Mark Hardwick jako Hank.

Lucky Luke režije a scénář

Režie Lucky Luke se zhostil tým, který vedl: Terence Hill, známý svým dílem Lucky Luke. Scénář připravili: René Goscinny, který se podílel také na titulu 12 úkolů pro Asterixe, Morris , který se podílel také na titulu Rintinťulpas, Arthur Hill a Lori Hill, která se podílela také na titulu Lucky Luke.

Produkce, střih a hudba filmu Lucky Luke

Produkci Lucky Luke zajistili Lucio Bompani a Edoardo Margheriti, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili Gianfranco Transunto a Carlo Tafani. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Eugenio Alabiso. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Aaron Schröder a Aaron Schroeder.

Lucky Luke: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Vera Marzot. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Alessandra Alessandroni a Gino Zamprioli.