Otevřít článek

Série Expendables končí, ze čtyřky je jeden z největších propadáků Stalloneho kariéry

Komentáře 4

Pokud chcete přispět do diskuse, musíte se .

Temný Pán ze Sithu

Dalo se to bohužel čekat, každá série s bojuje s vyčerpáním daného tématu či žánru chcete-li.ano jednička a dvojka byly super svěží závan tě staré historie na které sem nejenom já v 90kach vyrůstal.bohuzel třetí díl už byl slabší.4 sem neviděl,ale určitě se podívám a přidám recenzi

Jurrisek

Zatím jsem to neviděl, ale 57% na CSFD je docela slušné na B-čkovej akčňák. Ano na první a druhý díl to asi nemá, to neměla ani trojka, ale furt bych to neodepisoval jako úplnej propadák.

1. Mike 23

JurrisekNejhorší je, že je na tom strašně vidět jak do toho Sly už nedal tzv. srdíčko a ani se mu nedivím. Po tom jaké problémy měl s Lernerem. Proto tam už není ani Arnie. Škoda i slabého castingu (uvítal bych aspoň návrat Banderase a Snipese). 50 Cent šel určitě taky nahradit někým lepším (M. J. White). A o trikách škoda mluvit 🙈. Jinak člověk odcházel z kina lehce spokojen, ale rozhodně né tak jak jsem doufal Jsem klidně někdy časem pro 5. díl. I s tím, že Statham bude šéf (mám ho rád jako herce), ale rozhodně s daleko bohatším castingem (např. D. Johnson, N. Cage, G. Butler atd.). Vždyť je ještě tolik jmen co jsme zde neviděli 😉

sexipsik

Za mě - jednička docela v pohodě, dvojka skvělá, trojka slaboučká a... čtyřku si pouštět ani nebudu.