Arnie Schwarzenegger odteď nejspíš bude jezdit výhradně v tanku
Schwarzenegger totiž při svém působení v armádě v tanku jezdil a oblíbl si to natolik, že si pořídil vlastní. "Naučit se řídit tank bylo mým dětským přáním a vždycky mě to hrozně fascinovalo. Nejspíše proto, že jsem vyrůstal při britské okupaci. Proto jsem vždycky chtěl být řidičem tanku," říká rakouská hvězda.
Při projíždce po ploše, která se odehrávala na stejném místě, kde se natáčel třeba nový snímek Quentina TarantinaNespoutaný Django (2012), si s ním prý novináři užili velkou legaci a kromě výměny anekdot a rozhovoru o jeho nadcházejícím filmu Konečná (2013) jim Arnie i ukázal i to, jak lehce toto bojové vozidlo dokáže přejet osobní automobil.
Poté se přemístili na grilovací párty, kde jim ex-kulturista a několikanásobný Mr. Universe prozradil několik triků při nabírání svalové hmoty.
Arnie si tank M47 Patton pořídil v roce 1992 proto, aby ho mohl používat při velkých vojenských scénách ve filmech. Nakonec skončil v "Terminátorově" vlastnictví a teď ho používá k vlastním potřebám. Motto Konečné "Důchod je pro bábovky" opravdu k Arniemu pasuje a to mu asi už nikdo neodpáře.