Novinky na Kinoboxu: hodnocení osobností, nové podstránky a žebříčky

Novinky na Kinoboxu: hodnocení osobností, nové podstránky a žebříčky
Novinky na Kinoboxu. | Kinobox
Hodnocení osobností
Pokud používáte Kinobox v prohlížeči, hodnocení tvůrců jste si již mohli všimnout. Nyní ho přidáváme i do aplikace. Pro výpočet aktuálního skóre tvůrce používáme uživatelské hodnocení filmů a seriálů, na kterých se tvůrce podílel. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla jeho kariéry. Pokud již tvůrce ukončil svou kariéru, výsledné číslo zohledňuje celé období rovnoměrně. Číslo také ovlivňuje popularita, oblíbenost, nominace či získání filmového ocenění. Můžete si prohlédnout i graf vývoje kariéry, který vám ukáže, jak se tvůrci dařilo celé jeho tvůrčí období. Například u Bruce Willise je zajímavé vidět, jak ke konci kariéry začal hrát v hůře hodnocených filmech, což se projevilo na jeho výsledném skóre.
Bruce Willis - kariera.jpg
Nová záložka Filmy a seriály
U tvůrců ještě zůstaneme. Nově jsme přidali podstránku „Filmy a seriály”. Zde si můžete řadit díla osobností od nejlepšího, nebo podle data vydání. U každého titulu navíc rovnou uvidíte, zda je film či seriál dostupný na některé z streamovacích platforem.
Bruce Willis - filmy a serialy.jpg
Předělané žebříčky osobností
Poslední novinka, která se týká tvůrců, jsou předělané žebříčky. Místo řazení podle oblíbenosti je řadíme podle našeho skóre. Žebříčky navíc rozdělujeme na „Aktivní” a „Nejlepší”. V žebříčku „Aktivní” najdete tvůrce, kteří se podíleli na filmu nebo seriálu, jenž měl premiéru v posledních 12 měsících. Do žebříčku „Nejlepší” potom spadají i herci, kteří kariéru již ukončili.
Zebricek ceskych hercu.jpg
Můžete si prohlédnout žebříčky herců, hereček, českých herců, českých hereček, režisérů, českých režisérů, skladatelů a scenáristů
Recenze u filmu se zobrazí na 1. místě
V případě, že k hodnocení filmu či seriálu přidáte i recenzi, zobrazí se vám nyní vždy na prvním místě před ostatními recenzemi.
Vylepšené obrazovky Filmy a Seriály
Na obrazovce Filmy nebo Seriály nyní najdete i jednoduchou zkratku na zobrazení novinek z konkrétní platformy, kterou máte nastavenou. Zároveň jsou zde i dostupné žebříčky z konkrétní služby pro snadnější filtraci. Tato novinka je zatím dostupná jen v aplikacích, na web Kinoboxu ji budeme brzy přidávat.
Disney novinky.jpg
Vylepšené vyhledávání 
Poslední změnou je vylepšené vyhledávání. Náš vyhledávač nyní zvládne i překlepy, kombinace názvu a roku, záměnu číslice za slovo (např. Duna 2, místo Duna: část druhá) a podobně. 
Pokud máte rádi Kinobox, dejte o nás prosím vědět svým známým a přátelům a ohodnoťte naši aplikaci v Google a nebo Apple store. 
Máte tip na vylepšení a nebo úpravu? Můžete mně napsat sem do diskuze nebo na email radim@kinobox.cz.