Nejoblíbenější duo z Pulp Fiction jako Santa a jeho pomocník

Nejoblíbenější duo z Pulp Fiction jako Santa a jeho pomocník
John Travolta | Capital One
Tyhle dva zabijáky už jim nikdo nikdy neodpáře a vypadá to, že to oběma nevadí. Naopak se společně upsali k vánoční reklamě na banku Capital One. Ta sice postavy Julese a Vincenta nepoužila, ale jak později zjistíte, kdo hledá, najde. :-)
John Travolta si střihl roli Santy Clause, který vybírá dárky pro své Elfy online, zatímco se mu ozve Samuel L. Jackson a radí mu, jak za nákup on-line zaplatit virutálními kupóny. Nejlepší je ale hláška, zda ho po této radě Santa vyškrtne ze seznamu zlobičů, což by znamenalo, že by mohl dostat dárky. Santu však zajímá jediné, jestli je Samuel pořád tak sprostý. Odpověď je nasnadě, takže Samuel bude mít letos zase smolíčka.
Každopádně, jakmile se reklama objevila, začala se objevovat řada komentářů od fanoušků, kteří si tam milované Pulp Fiction jednoduše našli sami. Prvním vodítkem je prý Santův účes, druhý to, že pije mléčný shake a poslední, že tričko, které má na sobě Samuel L. Jackson a hlásá Happy Holidays With Cheese, odkazuje na scénu, kde spolu Jules s Vincent v autě rozebírají rozdíly u McDonalda mezi Evropou a USA... A co vy? Napadá vás ještě nějaký odkaz na Pulp Fiction?