Fanoušek Star Wars napadl Riana Johnsona. Režisérovi ale přišel na pomoc mistr Yoda

Fanoušek Star Wars napadl Riana Johnsona. Režisérovi ale přišel na pomoc mistr Yoda
Star Wars: Poslední z Jediů | Walt Disney Studios
Star Wars: Poslední z Jediů (2017) je venku už nějaký ten pátek, člověk by si proto mohl pomyslet, že rozzuření fanoušci by už mohli přestat kydat hnůj na jeho režiséra, tedy na Riana Johnsona. Přesto se ale ještě najdou takoví, kteří režisérovo dílo tak strašně nenávidí, že i po letech mu to chtějí dát dostatečně najevo. Uživatel Twitteru Dave Handelman režisérovi napsal následující text:
"Ještě stále jsem se nepřenesl přes tvůj ohavný Star Wars díl, který všechno pos*ral. Doufám, že jednoho dne někdo zničí něco, co miluješ, Riane. A doufám, že jednoho dne si uvědomíš, co jsi udělal. A že se za to budeš omlouvat KAŽDÝ DEN PO ZBYTEK SVÉHO ŽIVOTA. Doufám, že tu bolet cítíš."
Na uživatele však v dalším příspěvku zareagoval sám Frank Oz, který je zodpovědný za charakteristický hlas mistra Yody už od původní trilogie Star Wars. Ve svém příspěvku tak režiséra bránil.
"Přijde mi smutné, že po takové dlouhé době v sobě k filmu uchováváte takovou vnitřní temnotu. Rian je skvělý režisér, scénárista a lidská bytost. Prosím, snažte se pochopit, že scénáristé a režiséři tu nejsou od toho, aby naplnili očekávání diváků. Ta prolomí pouze dobrá práce."
Sám Yoda byl v epizodě VIII kritizován, že jeho charakter vůbec neodpovídá tomu, na který byli diváci zvyklí z předešlých epizod. Frank Oz se proti tomu ale v minulosti ohradil, že má dostatečně velkou znalost o tom, kým Yoda je. A přišlo mu, že jeho ztvárnění v Posledním z Jediů nebylo mimo ani trochu.
Souhlasíte s představitelem jednoho z nejmocnějších Jediů všech dob?
Star Wars: Poslední z Jediů
Star Wars: Poslední z Jediů | Lucasfilm Ltd.