Komando: Arnold Schwarzenegger popsal extrémně brutální scénu, která se do filmu nedostala
První trailer na Terminátora hodil loni na Reddit nečekaně sám Arnold Schwarzenegger. Když už mezi tamní komunitu zavítal, přirozeně toho nemohli fanoušci nevyužít a došlo k nějaké té diskuzi. V jednu chvíli přišlo ke slovu i legendární Komando, kde Arnie zavzpomínal na brutální akční scénu, kterou chtěl natočit a u vedení studia k naší smůle nepochodil.
"Chtěl jsem chlapovi useknout ruku a pak ho s ní umlátit. Nebylo to ve scénáři. Hodil by po mě nůž, minul by a já bych mu tu ruku useknul u ramene mačetou a pak ho s ní ubil k smrti. Asi vás nepřekvapí, že si mě Larry Gordon, šéf studia, zavolal do kanceláře. A tam se mě zeptal "Co to s tebou do*dele je? Chceš, aby ten film vydělal nebo chceš nepřístupnej film?' Já jsem řekl 'máš pravdu' a on 'a teď vysmahni z mojí kanceláře'".
Inu, člověk nemůže mít všechno a i dosavadní verze toho nenabízí málo. Úplně ale slyším tu hlášku "podal mi pomocnou ruku", ta by pěkně sedla!