Trailer: Videohra Jumanji se ukazuje v prvních záběrech

Trailer: Videohra Jumanji se ukazuje v prvních záběrech
Jumanji: The Video Game | Funsolve LTD
Jumanji: The Video Game byla oznámena již před nějakou dobou a dnes tu konečně máme přímo záběry přímo z hraní. A upřímně není moc o co stát:
Jumanji: The Video Game
Fanoušky předlohy určitě potěší, že si mohou zahrát za všechny - doktora Bravestonea (Dwayne Johnson), profesora Oberona (Jack Black), strašpytlíka Franklina Finbara (Kevin Hart) a krásku Ruby Roundhouse (Karen Gillan). Co už tolik nepotěší je prezentace. Jumanji: The Video Game vypadá spíše jako nějaká mobilní blbinka než videohra pro současnou generací konzolí. Hra je primárně určená pro čtyři kooperující hráče, kteří mohou hrát online nebo na jedné rozdělené obrazovce. Lze se nicméně do hry vrhnout i samostatně, kdy se ostatních postav chopí umělá inteligence.
Ve hře Jumanji: The Video Game převezmou hráči kontrolu nad největšími hrdiny známými z filmů Jumanji na cestě za nalezením drahocenných klenotů Jumanji, záchranou světa a cesty zpět domů. V čem je háček? V cestě jim stojí celá řada smrtících stvoření, nebezpečných lokací a armáda zlovolných drancovníků. Hrajte až se 3 přáteli díky online či split-screen modům.
Jumanji: The Video Game vyjde ještě letos a to8. listopadu. Podívá se na všechny platformy - PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.
Jumanji: The Video Game
Jumanji: The Video Game