Co skvělého jste nejspíš nevěděli o Keanu Reevesovi

Co skvělého jste nejspíš nevěděli o Keanu Reevesovi
Keanu Reeves | Village Roadshow
Nebudu lhát, bulvár je něco, co mi leze krkem. Nemám nic proti informacím ze soukromí světa celebrit (jako náctiletý fanoušek jsem po každé informaci přímo bažil), ale postupem let se z toho stal hon na čistě negativní stránky věci a zmizela druhá strana mince. Takže to na Kinoboxu trochu otáčíme sérií článků Pozitivní bulvár, konkrétně dnes něčím skvělým o Keanu Reevesovi.
Keanu je známý tím, že se snaží žít jako obyčejný člověk a na hvězdném statusu nijak nelpí. Ostatně, léta se věrně drží jednoho stylu oblékání, vždy je vstřícný ke svým fanouškům a místo drahých aut raději volí metro...
Nedávno ale vyšla najevo ještě jedna věc. Všeobecně se ví, že Keanu většinu svých vydělaných peněz věnuje na léčbu leukémie do různých nemocnic v USA (je to z toho důvodu, že jeho sestra Kim nemocí trpí), současně též podporuje nejrůznější charitativní organizace a pomáhá bezdomovcům. Nově se ale ukázalo, že dokonce léta tajně financuje dětské nemocnice. Jiné hvězdy by si na tom postavily PR, Keanu nikoli.
"Nejsem rád, když to spojují s mým jménem, prostě je nechávám pracovat," vysvětlil herec. V jednom ze starších rozhovorů dále uvedl: Peníze jsou poslední, na co myslím. S tím, co jsem vydělal, bych mohl žít ještě několik příštích století. To hlavní, o co mi jde, je, aby se lidi k sobě chovali slušně a navzájem se ctili." Tím bychom se všichni mohli inspirovat, nemyslíte?
Winona Ryder, Keanu Reeves
Keanu Reeves