Hardy a Brosnan se štelují do světa zločinu. Objeví se v hvězdné sérii od tvůrce Gentlemanů

Hardy a Brosnan se štelují do světa zločinu. Objeví se v hvězdné sérii od tvůrce Gentlemanů
Šílený Max: Zběsilá cesta | Warner Bros.
The Associate nejprve vznikal s názvem The Donovans ve vztahu k seriálu od Showtime, který roku 2022 zakončil celovečerní film Ray Donovan: The Movie. Ritchie a Ronan Bennett, známý romanopisec a autor scénáře k Veřejným nepřátelům Michaela Manna, jej však postupně přepracovali v samostatnou sérii.
Tom Hardy
Tom Hardy

Herec, Režisér

8.0
Produkci má na starost Showtime ve spolupráci s MTV Studios a 101 Studios, přičemž Guy Ritchie bude režírovat zatím nespecifikované množství epizod. Tvůrce gangsterských hříček Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k má stále formu, což v minulých letech dokázal jednak na komerční úrovni s hraným Aladinem, jednak válečným Covenantem a také typičtějšími černohumornými Gentlemany, jejichž seriálová verze si na Netflixu odbyla premiéru letos v březnu.
Motorkáři
Tom Hardy – Motorkáři | Universal Pictures
Bennettův scénář k The Associate by přitom mohl být hodně zajímavý, autor knih jako The Catastrophist či kriminální série Top Boy se chopil také nové seriálové adaptace Dne Šakala, v níž se od 7. listopadu na Sky UK představí Eddie Redmayne. Ještě lákavějším se ovšem jeví dosavadní herecké obsazení v čele s Hardym, jenž se po letech v kůži Venoma konečně zase rozmručuje v autorských a hodnotnějších projektech. V červnu měli v kinech premiéru nostalgičtí i drsní Motorkáři a s Austinem Butlerem se před kamerami sejde také v plánované adaptaci Krve na sněhu od Jo Nesba.
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

Herec, Producent

6.8
Helen Mirren jsme na stříbrných plátnech poslední dobou vídali díky blockbusterům od DC či v sérii Rychle a zběsile, devětasedmdesátiletá herečka rovněž posílila stále bohatší svět Yellowstoneu v sérii 1923. Příští rok si navíc zahraje ve filmové verzi knižního bestselleru The Thursday Murder Club od Chrise Columbuse (Sám doma), kde se v další úloze důchodce řešícího odložené případy představí také Pierce Brosnan.
Helen Mirren
Helen Mirren
Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga
Gentlemani (2019)
Gentlemani
Předposlední představitel Jamese Bonda začínal svou kariéru v seriálech jako Manionové v Americe či Remington Steele, do televize se však znovu vrátil až po osmadvaceti letech westernem The Son (2017). Jeho účast v The Associate po boku dalších osobností tudíž signalizuje značné ambice, které už ke Guy Ritchiemu neodbytně pasují. Seriál si ve Spojených státech odbude premiéru na streamovací platformě Paramount+, u nás tak s nejvyšší pravděpodobností skončí na SkyShowtime.
Prohlédněte si žebříček nejlepších krimi seriálů podle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.
Zdroj: Deadline