Mohou se dočkat Star Wars díky zranění Harrisona Forda zpoždění?

Mohou se dočkat Star Wars díky zranění Harrisona Forda zpoždění?
Nejvíce ale fanoušky rozesmutnila zpráva, která přišla z tábora Hvězdných válek před třemi týdny - při natáčení si zlomil nohu Harrison Ford. V tu ránu se objevily spekulace, zda Abrams nebude muset nakonec celé natáčení pozdržet a odložit. Přitom samo studio ještě ten samý den uvedlo, že natáčení bude i nadále probíhat podle plánu než se Harrison zotaví.
mohou-se-dockat-star-wars-zpozdeni-nebo-ne-2
Samozřejmě, že není kouře bez ohně a že se zpráv hovořících o zdržení Star Wars objevilo skutečně mnoho, než aby to šlo přehlédnout. A vzhledem k tomu, že je Ford podle posledních zpráv na osm týdnů ze hry, je třeba s tím trochu (ač se nám to nelíbí) počítat. Jedna zpráva dokonce již hovořila i o schůzi filmařů ve studiích Pinewood. Na druhou stranu má studio Disney rok 2016 zaplněný množstvím důležitých premiér (Captain America 3, Hledá se Dory a spin-off ze světa Star Wars v režii Garetha Edwardse). Je jasné, že o jakákoli zdržení nikdo nestojí. Tak doufejme, že celou situaci hladce vyřeší.
Držte pěsti ať už se neobjeví žádné jiné komplikace. Filmaři určitě udělají maximum pro to, aby se v prosinci 2015 dostala Epizoda VII do kin.