Expendables 3: Blade potvrzen, dalším kandidátem je statečné srdce Mela Gibsona

Expendables 3: Blade potvrzen, dalším kandidátem je statečné srdce Mela Gibsona
Mel je ÚŽASNÝ režisér! Je to čirá vášeň na všech úrovních. Bylo by skvělé ho mít... JDE o běh na dlouhou trať, ale ŽIVOT je běh na dlouhou trať - ne?
Sylvester Stallone nepřestává pravidelně masírovat veřejnost ohledně Expendables. Wesleyho propuštění je přirozeně ideální čas k rozvíření mediálních vod. Sly ani na okamžik nezaváhal a ihned skrze Twitter naznačil, že bychom se bývalého Bladea měli v chystané trojce dočkat:
expendables-3-blade-potvrzen-dalsim-kandidatem-je-statecne-srdce-mela-gibsona-1
Wesley se VRACÍ... s NÁMI!
Není to žádné velké překvapení. Snipes měl být součástí série od začátku v roli Caesara, jeho uvězněné ale donutilo Slye k přeobsazení Terrym Crewsem (původně se z nepochopitelného důvodu uvažovalo o 50 Centovi). Se Snipesem každopádně Stallone nikdy nepřestal počítat a protože by mu domácí vězení mělo skončit těsně před startem natáčení trojky, je více než pravděpodobné, že se ho ve filmu skutečně dočkáme. A teď k režii.
Režisér pro trojku bude stejně důležitý, jako celkové obsazení. Sly ještě před pár týdny čeřil vody tím, že by k režii rád ukecal samotného Mela Gibsona:
expendables-3-blade-potvrzen-dalsim-kandidatem-je-statecne-srdce-mela-gibsona
Mel je ÚŽASNÝ režisér! Je to čirá vášeň na všech úrovních. Bylo by skvělé ho mít... JDE o běh na dlouhou trať, ale ŽIVOT je běh na dlouhou trať - ne?
Pokud vás ta představa příjemně dráždila, musíme vás zklamat. Stallone nyní potvrdil, že Expendables 3 natočí australan Patrick Hughes, režisér průměrného westernového thrilleru Red Hill (2010), který byl u nás promítán na karlovarském festivalu. Začínáte panikařit? Možná není důvod. Hughes je totiž také autorem výborného kraťasu Cedulky (2008), který nadchl davy:
Gibson každopádně ze hry není. Namísto režie se však o něm mluví jako o možném hlavním záporákovi. Pokud se tahle zpráva potvrdí, bude to v krátké době podruhé, co si Gibson střihne zlého hocha (to samé ho čeká v Machete zabíjí). V posledních letech moc práce neměl (všichni víme proč), takže zábavní hajzlíci by nepochybně mohli misky vah zvrátit v jeho prospěch.
expendables-3-blade-potvrzen-dalsim-kandidatem-je-statecne-srdce-mela-gibsona-2
Mel zazářil v roce 1999 v temné krimi komedii Odplata, kde jeho postava měla ke klasickému klaďasovi daleko
Expendables 3 se nám pomalu začínají vybarvovat. Vedle Snipese jsou dále potvrzeni Jackie Chan, Nicolas Cage a Milla Jovovich, která má s akčním žárnem bohaté zkušenosti. Teď jen, aby Hughes všechny ty hvězdy zvládl.
Víte že...
... jsme se Mela v hlavní roli Statečného srdce málem nedočkali? Gibson chtěl jen režii a studio souhlasilo s tím, že musí ve filmu i hrát hlavní roli.