Dobrá zpráva pro fanoušky Courtney Cox: Město žen bude mít i pátou sérii

Dobrá zpráva pro fanoušky Courtney Cox: Město žen bude mít i pátou sérii
Courteney Cox
V prvé řadě je tu samotný paradox, že tvůrci poměrně rychle opustili téma "zralých lovkyň", z čehož si poté i různě dělali legraci. Diváci jim ale odbočku odpustili.
Na začátku roku však přišel opravdový problém: Město žen se muselo ze stanice ABC, na které debutovalo a které ji ze začátku nabídlo značnou podporu, "přestěhovat" na kanál TBS (i přes solidní sledovanost nemělo ABC o čtvrtou sezónu zájem). Střídání stráží, zdá se, dopadlo dobře, neboť nyní tvůrci nyní ohlásili pátou sezónu. Seriálu přechod na jinou stanici rozhodně prospěl, neboť se díku němu dočkal povedeného "znovuzrození". TBS se velmi snaží, aby se show znovu dobře ujala a pomocí vtipných promo videí a obrázků mu dělá tu nejlepší možnou reklamou. Špatnou (ale zároveň i dobrou, hned pochopíte proč) zprávou je, že zatím nemá čtvrtá série příliš velkou sledovanost (naposledy okolo 3 miliónů diváků). ALE na stanici TBS je toto číslo vysoké, takže je na tom nyní seriál vlastně velmi dobře a rozhodně se s ním do budoucna (minimálně v rámci ohlášené páté sezóny) počítá.
Čtvrtá série zatím přinesla řadu nečekaných změn, z nichž největší je rozhodně ztráta hlavního režiséra a producenta Billa Lawrence.  Největší hvězda show, Courteney Cox, ale na place zůstává, a proto se očekává, že diváci zůstanou alespoň díky ní. Konec čtvrté sezóny nastane 9. dubna tohoto roku a další série by měla na televize dorazit příští rok (což je normální pauza). Na ČT1 aktuálně běží sezóna třetí (v nesmyslné době po půlnoci). Zkrácení na českou premiéru sezóny čtvrté - pokud se jí vůbec v rámci domácích kanálů dočkáme - si můžete zkrátit pěkným promo videem:
Město žen