Mickey Mouse má nový kraťas a vrací se v retro stylu! (VIDEO)

Mickey Mouse má nový kraťas a vrací se v retro stylu! (VIDEO)
Studio Walt Disney Animation konečně zveřejnilo první krátký film z plánovaných 19 snímků, ve kterých se vrací nejoblíbenější a nejznámější postavičky z tzv. "Myšího domu" - tedy Mickey, Minnie, kačer Donald, Goofy, Pluto a další. Jistě vás potěší zpráva, že všechny kraťasy budou mít retro animaci, která odkazuje na podobu oblíbených postaviček z 20. a 30. letech minulého století a to, že se hlavní zápletky budou točit kolem nějaké šílené situace. Chybět samozřejmě nebude ani potřebný humor. Fakt, že se budou příběhy odehrávat na různých místech světa, je další třešnička na dortu - New York, Tokio, Benátky, Německo... všude sem se Mickey podívá.
mickey-mouse-ma-novy-kratas-a-vraci-se-v-retro-stylu-2
První ze série kraťasů je snímek Croissant de Triomphe a režíroval ho Paul Rudish. Mickey a Minnie spolu s Daisy žijí v Paříži, kde má Daisy bageterii, zatímco Minnie kavárnu. Ovšem jednoho dne jí dojdou croissanty a tak ji musí zachránit Mickey a dovézt jí čerstvé pečivo od Daisy. Cesta s croissanty, na které čeká celá kavárna, nebude ani zdaleka jednoduchá. A věřte, nevěřte, dojde i na Popelčin střevíček. :-) Víc už v samotném videu:
Kdo miluje tradiční animaci, má se skutečně na co těšit. Jelikož je první díl  naprosto parádní, šarmantní a vtipný, budou fanoušci další epizody vyhlížet se zatajeným dechem. Disney Channel začne kraťasy vysílat od 28. června.
V Disney navíc poodhalili i několik informací o dalších dvou následujících kraťasech. První z nich se bude jmenovat Yodelberg. V něm má Mickey v plánu navštívit Minnie na její horské chatě, ovšem hrozící lavina mu cestu k vrcholu pěkně zkomplikuje. Druhý snímek ponese název No Service a hrdiny budou Mickey a Donald. Ti si chtějí dát v chatě na pláži něco k jídlu, ovšem zastihne je nečekané patálie. Obsluha je odmítne obsloužit podle hesla - žádné boty, žádná košile, žádná obsluha. A jak jistě všichni dobře víte, Donald jaksi boty nenosí a Mickey zase nemá na pořadu dne košili...