I tvůrci a herci, kteří v Oscarových nominacích neuspějí, se mají na co těšit

I tvůrci a herci, kteří v Oscarových nominacích neuspějí, se mají na co těšit
Určitě nebudou chybět ani nervydrásající momenty (například boj mezi Angem Lee a Stevenem Spielbergem sílí a už není tak úplně jasné, kdo v kategorii nejlepšího režiséra vyhraje), ale v některých kategoriích jsme si již téměř jisti. Ale i takový Denzel Washington, který si je nejspíše moc dobře vědom toho, že mu sošku za nejlepšího herce v hlavní roli vyfoukne Daniel Day-Lewis, má rozhodně proč na vyhlášení prestižných cen jít. 
Denzel Washington
Americký magazín The Guardian totiž prozradil, že všem, kterým se na ceremoniálu nepoštěstí, zašle akademie domů "speciální tašku" v hodnotě 45,000 dolarů. Taška bude plná "nových příležitostí" (tedy zájezdů či kurzů). Poražení si budou moci zadarmo zajet do Austrálie, na Hawai či do Mexika. Budou moci podstoupit akupunkturické cvičení, zajít si na skvělou večeři (která bude rozhodně potřeba, když si uvědomím, že polovina hvězd den před nástupen na červený koberec hladoví, aby se vešla do šatů).
Daniel Day-Lewis
Daniel Day-Lewis | Kinobox
Prohra v Oscarech je určitě něco, co nikdo nechce zažít (i když ona samotná nominace dveře do Hollywoodu otevírá dokořán), ale tentokrát se "looseři" mohou těšit aspoň na cenu útěchy. A jak se říká: Lepší něco, než nic.