Kinovýhled: Do kina přijedou drsní Motorkáři i nová Lassie

Kinovýhled: Do kina přijedou drsní Motorkáři i nová Lassie
Motorkáři | CinemArt
Po odložené premiéře z loňského podzimu do kin konečně přijíždějí Motorkáři. Šestý film renomovaného amerického režiséra Jeffa Nicholse (Úkryt, Bahno z Mississippi) je zároveň jeho prvním počinem, který se objeví na českých plátnech. Vypráví o tvrdohlavé Kathy, která najde svůj dokonalý protějšek v členovi motorkářského gangu Bennym. Zjistí ale, že životní styl milovníků bezstarostné jízdy má svá úskalí. V hlavních rolích se představí Austin Butler, známý jako Luhrmannův Elvis, Tom Hardy a Jodie Comer, kterou si možná pamatujete jako Marguerite z Posledního souboje.
Motorkáři
Motorkáři
66%
Motorkáři: 2. trailer | CinemArt

Druhá premiéra tohoto týdne je určena dětem. Jak napovídá už název, ve snímku Lassie: Nové dobrodružství na plátna opět zavítá inteligentní kolie, která zachraňuje lidi i zvířata už déle než osmdesát let. Tentokrát se vydá se svým parťákem, desetiletým chlapcem Florianem, na prázdniny do Jižního Tyrolska. Zpráva o psech, kteří se v okolí poslední dobou ztrácejí, ji nevyděsí. Lassie má totiž pro strach uděláno a všechny chlupáče hodlá najít a osvobodit. Dobrodružný rodinný snímek uvádí Bontonfilm do kin s dabingem, takže vzít s sebou můžete i nejmladší potomky.
Lassie: Nové dobrodružství
Lassie: Nové dobrodružství
56%
Lassie: Nové dobrodružství: trailer | Bontonfilm

Poslední premiéra tohoto týdne je poněkud netradiční. Koncertní film Ghost: Rite Here Rite Now je záznamem dvou vystoupení švédské rockové skupiny Ghost v losangeleském Kia Forum. Pokud patříte mezi její věrné posluchače, raději si rovnou kupte lístek. Snímek, který natočili Tobias Forge a Alex Ross Perry bude totiž na plátnech k dispozici jen 20. a 22. června.
GHOST: Rite Here Rite Now
GHOST: Rite Here Rite Now
89%
GHOST: Rite Here Rite Now: trailer | Aerofilms
Podívejte se na všechny filmy, které aktuálně vstupují do českých kin.
Zdroj: Unie filmových distributorů, Kinobox