Více Mela Gibsona?

Více Mela Gibsona?
Za pouhé tři týdny vtrhne do kin očekávaný thriller Na hraně temnoty zkušeného Martina Campbella (Zlaté oko, Casino Royale). Dálo budeme moci Mela vidět v novém filmu Jodie Foster The Beaver, kde hraje Waltera Becka, člověka, který neustále nosí na ruce maňáska bobra a vnímá ho
jako živé stvoření. Dělá s ním všechno možné, což má přirozeně vyústit v řadu prekérních situací. Těžko říct, co z toho pod vedením Foster vznikne a jestli to bude víc drama nebo komedie, ale klidně se vsaďte, že před premiérou bude na internetu nejeden vtip na téma, jak se „Mel a bobr připravovali na sex“ (šťavnaté fotky pro inspiraci v galerii filmu). Dále má Mel na programu zatím nijak blíže specifikovaný projekt, kde by si měl zahrát s Leonardem DiCapriem a také si zahraje v akčním dramatu How I Spent My Summer Vacation, který se bude natáčen podle jeho vlastního scénáře.

Tím stále Melova pracovitost nekončí. Na jídelníčku je ještě jeden chod, který by měl patřičně podráždit chuťové pohárky fanoušků akčního žánru. Pod dohledem studia Universal by si měl Gibson zahrát ve snímku Cold Warrior, jehož režie se ujme Shane Black. Ano, ten Black, scenárista Posledního skauta, prvních dvou Smrtonosných zbraní a stylovky Kiss Kiss, Bang Bang, kterou si i zrežíroval (a vůbec né zle). Tentokrát bude Black natáčet podle cizího scénáře a to debutanta Chucka Mondryho. Ve vzduchu proto visí otázka, zdali bude ve filmu přítomna Blackova tradiční komediální rovina (a s ní spojené vypiplané dialogy), nebo se legendární tvůrce hlášek vydá novým směrem.
Víte že?...
... Shane Black napsal pátý díl Smrtonosné zbraně a všichni ve studiu z něho byli nadšení? Paradoxně projekt zemřel pro nezájem Mela Gibsona, který se odmítl do série vrátit.