Všechno nejhorší 3: Režisér promluvil o novém nápadu pro další pokračování

Všechno nejhorší 3: Režisér promluvil o novém nápadu pro další pokračování
Všechno nejhorší | Universal Pictures
Původní film Všechno nejhorší (2017) si bere inspiraci z komediální klasiky Na Hromnice o den více (1993) od Harolda Ramise, přesněji si od ní vypůjčuje motiv časové smyčky, ve které je hlavní postava nucena prožívat stejný den stále dokola. V případě Všeho nejhoršího se hlavní hrdinka snaží uniknout maskovanému vrahounovi, který jejím opakovaným zabitím způsobuje restarty celého dne. Díky úspěchu prvního dílu vzniklo velice brzy i pokračování, které již neslavilo tak velký úspěch, ale očividně to celou sérii k ledu neposlalo. Režisér Christopher B. Landon se rozpovídal o případném druhém pokračování, které by se mělo jmenovat: Happy Death Day To Us.
,,Nový nápad pro třetí film mám už nějakou dobu vymyšlený. Moc se na to všichni těšíme, protože se to od prvních dvou filmů bude hodně lišit, proto si držíme palce a doufáme, že naše fanouškovská základna bude růst dál. Film naštěstí už nebude tak citlivý na čas, jako tomu bylo v minulosti. Celý nápad třetího filmu se totiž nebude odehrávat pouze během jednoho dne. V předešlých filmech tomu tak bylo a bylo to těžké, protože každý musel vypadat a chovat se stejně. Ten nátlak už zde nebude tak intenzivní.“
Když už by k případnému třetímu pokračování došlo, rozhodně v něm nesměla chybět herečka Jessica Rothe, která svým parádním výkonem držela předešlé díly. A co si budeme povídat, kouká se na ní hezky!
Těšíte se?
Jessica Rothe
Všechno nejhorší