Dwayne Johnson se vrací do ringu!

Dwayne Johnson se vrací do ringu!
Dwayne "The Rock" Johnson | World Wrestling Entertainment, Inc
A nyní se hodlá do ringu vrátit, oficiálně totiž oznámil, že bude produkovat životopisný snímek Smashing Machine o zápasníkovi UFC Markovi Kerrovi.
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson | Legendary Entertainment
"Příběh Marka Kerra je neuvěřitelný," uvedl na adresu svého nového filmového počinu Johnson. "Dvakrát vyhrál turnaj UFC v těžké váze, v dobách kdy UFC teprve začínalo a pak přešel k PRIDE. Měl neuvěřitelný život, jako většina těchto bojovníků, a já bych ho rád zase přivedl na výsluní."
dwayne-johnson-se-vraci-do-ringu
Mike Kerr | Solaris/HBO
Kerrův život je skutečně zajímavý, zvláště s ohledem na to, že za vší tou dřinou a pozlátkem byli i démoni, se kterými se musel Kerr popasovat, což úplně nezvládal a stal se závislým na lécích proti bolesti.
"Ano, to je na Markově životě zajímavé," pokračoval Johnson. "Dosáhl toho ve svém životě tolik, byl známý jako Smashing Machine, dlouhou dobu byl neporazitelný, ale jako my všichni byl vystaven velkému tlaku, otázce svého mentálního zdraví a tomu, jaké to je vyjít před ty tisíce lidí. Kerr je muž, který si tím vším prošel, padl až na samé dno, ale dokázal se zvednout a každý den na sobě pracovat, aby ty další dny byly lepší a lepší."
Dwayne Johnson
San Andreas
Zda se Johnson ujme hlavní role zatím neuvedl, já hádám, že nějaké se ale chopí určitě. Teď jen sehnat studio, které mu dá zelenou a rozhodne se vyslat Johnsona a jeho film do kin. Zájem by asi byl, ale nejde úplně o typ snímku, ve kterých jsme v poslední době The Rocka vídávali. Vážnější rovina filmu by mohla dělat potíže... Uvidíme.
Znáte katastrofické filmy?