Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Ezra Miller chce, aby byl jeho Flash temnější
    Filmy22. 3. 2019
    Ezra Miller chce, aby byl jeho Flash temnější

    Po dobrých zprávách pro všechny fanoušky DC a zvláště Batmana a Flashe, na jejichž vzniku se pilně pracuje, jsou tu další. A týkají se právě sólovky Flashe.

  2. Avengers a spol. baví animovanými vtípky
    Téma21. 3. 2019
    Avengers a spol. baví animovanými vtípky

    Jmenuje se Lord Mesa a jedná se o amerického ilustrátora a designéra hraček. Jeho práce inspirované chibi postavičkami jsou naprosto kouzelné a vtipné.

  3. Spider-Man: Paralelní světy je plný roliček Stana Lee
    Téma20. 3. 2019
    Spider-Man: Paralelní světy je plný roliček Stana Lee

    Spider-Man: Paralelní světy byl dalším snímkem, ve kterém se po své smrti objevil Stan Lee. Ovšem zatímco jsme si všichni mysleli, že film obsahuje pouze jedno jeho cameo, skutečnost byla jiná.

  4. První fotka z třetího Jumanji je tu
    Filmy20. 3. 2019
    První fotka z třetího Jumanji je tu

    Jumanji se daří. První snímek s Robinem Williamsem v hlavní roli patří již mezi klasiku rodinné zábavy. Nová verze v moderním pojetí s Dwaynem Johnsonem a Kevinem Hartem se také poměrně povedla.

  5. Co na sebe Avengers: Endgame v novém traileru prozradili?
    Filmy19. 3. 2019
    Co na sebe Avengers: Endgame v novém traileru prozradili?

    Zatím poslední trailer k Avengers: Endgame nenechal nic náhodě. Ukázal nám vše a ve skutečnosti vůbec nic. Půjde o velké filmové sbohem a přesně v tomto duchu se snímek nese. Přesto půjde ale i o zábavu, což dosvědčuje poslední záběr, kde se Thor vytahuje před Captain Marvel.

  6. Captain Marvel vzdala hold Stanu Leemu
    Téma13. 3. 2019
    Captain Marvel vzdala hold Stanu Leemu

    Stan Lee je jméno, které se v souvislosti s Marvelem jmenovat musí. Bez Stana Leeho by svět komiksu neexistoval v takové podobě, v jaké ho znají fanoušci po celém světě. Stan Lee ale neproslul jen svými kresbami, komiksy a smyslem pro humor, ale i láskou k filmu a k tomu, že v nich velmi rád hostoval. Neexistuje film ze světa Marvelu, ve kterém by se neobjevil.

  7. Zloba v podání Angeliny Jolie je zpět!
    Filmy13. 3. 2019
    Zloba v podání Angeliny Jolie je zpět!

    V roce 2014 nám studio Walt Disney představilo novou podobu pohádky o Šípkové Růžence. Hlavní roli v ní hrála zlá víla, která Růženku proklela. Jenže nebylo by to Disney, aby nám Zlobu nepředstavilo v jiném světle a neukázalo nám, že Zloba vlastně vůbec není zlá a že si za to Růženčin otec mohl jen a jen sám.

  8. Goose není jedinou kočkou Captain Marvel. Má jich víc, včetně veverky
    Téma12. 3. 2019
    Goose není jedinou kočkou Captain Marvel. Má jich víc, včetně veverky

    Příliš často se nestává, aby se vlastního filmového plakátu dočkal domácí mazlíček hlavního hrdiny jako je tomu u "Captain Marvel. Kočka Goose ale hraje ve filmu velmi významnou roli a svůj plakát si zaslouží, přesto je to netradiční a úrodná půda pro lidskou tvořivost je na světě.

  9. Arrow končí. Osmá série bude jeho poslední
    Seriály12. 3. 2019
    Arrow končí. Osmá série bude jeho poslední

    Fanoušci komiksových seriálů v posledních pár dnech nepotkaly pěkné zprávy. Nejdříve se dozvěděli, že končí všechny seriály Marvelu na Netflixu, a nyní se budou muset rozloučit i s vlajkovou lodí světa DC.

  10. Dabing vs. originál: "Rodina" Doma Toretta - Rychle a zběsile
    Téma10. 3. 2019
    Dabing vs. originál: "Rodina" Doma Toretta - Rychle a zběsile

    Akčné série Rychle a zběsile patří mezi nejoblíbenější a asi i nejdelší v daném filmovém žánru. A aby ne, vždy totiž divákům přinese to, co od ní očekávají - akci, šílené scény a nadupaná nádherná auta.

  11. Filmaři se toho nebojí - po černošském bohu přichází indický rytíř
    Filmy10. 3. 2019
    Filmaři se toho nebojí - po černošském bohu přichází indický rytíř

    Známe ho jako "milionáře z chatrče" nebo jako ztraceného indického chlapce, který dokázal po 25 letech najít svou biologickou matku. Řeč je samozřejmě o Devu Patelovi.

  12. Hotel Transylvánie 4: Příšerózní dovolenou to neskončilo. Těšte se na strašidelné svátky
    Filmy9. 3. 2019
    Hotel Transylvánie 4: Příšerózní dovolenou to neskončilo. Těšte se na strašidelné svátky

    Někdo by si mohl říci, že tři filmy stačí, drahoušku, ale u Sony Animation si to nemyslí a do kin v prosinci 2021 zamíří Hotel Transylvánie 4.

  13. Máte rádi karikatury? Tyhle filmové vás dostanou
    Téma9. 3. 2019
    Máte rádi karikatury? Tyhle filmové vás dostanou

    S prací rakouského karikaturisty Xi Dinga jsme se již seznámili v jednom z dřívějších článků. Nyní přicházíme s jeho prací podruhé. Xi je totiž velmi pilný a jeho práce jsou vskutku skvělé.

  14. 40 let na to čekala a teď se dočkala. Hello Kitty bude mít svůj film
    Filmy8. 3. 2019
    40 let na to čekala a teď se dočkala. Hello Kitty bude mít svůj film

    Patří mezi nejfalšovanější a nejvýdělečnější licenční značky světa. Její popularita začala v roce 1974, kdy postavičku Hello Kitty vytvořila Yuko Shimizu. Od té doby se tato kočička dostala snad úplně do všech odvětví - televize, komiksů, počítačových her, oblečení, doplňků, školních potřeb...

  15. Hra o trůny vrcholí i ve světě sociálních sítí
    Téma8. 3. 2019
    Hra o trůny vrcholí i ve světě sociálních sítí

    Na televizní obrazovky brzy vtrhne jako smršť poslední série Hry o trůny a na světě asi neexistuje fanoušek, který není zvědavý na to, jak velkolepá podívaná skončí.