Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Christian Bale a Matt Damon chtějí porazit Ferrari!
    Filmy29. 5. 2019
    Christian Bale a Matt Damon chtějí porazit Ferrari!

    Premiéra nového snímku Na plný plyn z automobilového prostředí se představuje díky první sérii oficiálních fotografií. Snímek, který se věnuje příběhu rivality značek Ford a Ferrari, by se měl podívat do našich kin v listopadu letošního roku.

  2. Hra o trůny na dosud nezveřejněných obrázcích
    Seriály29. 5. 2019
    Hra o trůny na dosud nezveřejněných obrázcích

    Seriál Hra o trůny se loučí, ale aby to nebyl takový šok, zásobují tvůrci fanoušky řadou zajímavých informací a detailů. V pondělí se tak všichni mohli podívat na dokument "Poslední hlídka" a pokud by to někomu nestačilo, jsou tu i dosud nezveřejněné fotografie, které vznikaly během natáčení poslední řady.

  3. Seriálová verze Pravdivých lží jako další lahůdka Disney+
    Seriály26. 5. 2019
    Seriálová verze Pravdivých lží jako další lahůdka Disney+

    Před téměř dvěma lety se k nám dostala informace, že stanice FOX plánuje seriálovou verzi oblíbené akční komedie Pravdivé lži. No a jelikož FOX schramstlo Disney, stala se i tato stanice součástí jedné velké myší rodinky a Pravdivé lži míří na Disney+.

  4. Když se z Avengers stanou kuchaři
    Seriály26. 5. 2019
    Když se z Avengers stanou kuchaři

    Jon Favreau proslul nejen tím, že pomohl svým Iron Manem začít filmový Marvel vesmír, ale i láskou k jídlu, kterou představil v roce 2014 ve zcela osobní záležitosti jménem Šéf / Šéfkuchař na grilu. Tento snímek byl jeho srdeční záležitostí a to jak s ohledem na jídlo, tak i herecké obsazení. Objevil se zde totiž Robert Downey Jr. a Scarlett Johansson.

  5. Divoká banda pod vedením Mela Gibsona?
    Filmy25. 5. 2019
    Divoká banda pod vedením Mela Gibsona?

    Téměř devět let se studio Warner Bros. snaží natočit remake westernu Divoká banda (1969). Nyní k tomu má poměrně blízko, kromě zajímavého ústředního tria Michale Fassbender, Jamie Foxx a Peter Dinklage je na palubě jako režisér a spoluautor scénáře Mel Gibson.

  6. Trailer: Po Marleym a Belle přichází další psí hrdina. Mluví hlasem Kevina Costnera!
    Filmy25. 5. 2019
    Trailer: Po Marleym a Belle přichází další psí hrdina. Mluví hlasem Kevina Costnera!

    Připravte si kapesníky! Je tu další psí mazlíček, který vás dojme k slzám a ukáže vám pravý význam slova věrnost a bezmezná láska.

  7. Walt Disney Studios odhalilo plány. Dočkáme se marvelovek, Hvězdných válek i Avatarů!
    Filmy25. 5. 2019
    Walt Disney Studios odhalilo plány. Dočkáme se marvelovek, Hvězdných válek i Avatarů!

    Studio Walt Disney oficiálně vydalo seznam svých plánovaných premiér až do roku 2027. Pravda, sice mezi nimi najdeme řadu nepojmenovaných titulů, ale i tak jde o poměrně zajímavý přehled. Největším překvapením je ale určitě to, že bohatý výčet obsahuje i dlouho očekávaného Indianu Jonese!

  8. Seriál Winter Soldier nabírá konkrétnější obrysy
    Seriály22. 5. 2019
    Seriál Winter Soldier nabírá konkrétnější obrysy

    Letos v říjnu by mělo v Atlantě začít natáčení již dříve oznámeného seriálu společnosti Marvel "Falcon & Winter Soldier". Jedná se o první z řady seriálů, které Marvel pro svou mateřskou loď Walt Disney Studios a její stream Disney+ plánuje.

  9. Jak to vypadá s filmovou podobou Rychlé roty?
    Filmy21. 5. 2019
    Jak to vypadá s filmovou podobou Rychlé roty?

    Již pět let jsme o Rychlé rotě neslyšeli. Vypadalo to, že se plánovaná hraná verze jednoho z nejhezčích animovaných seriálů vůbec neuskuteční. Nyní ale přišla čerstvá zpráva informující, že film je ve fázi probíhajících příprav a našel režiséra.

  10. Dočká se Hra o trůny konkurence od Stephena Kinga?
    Seriály21. 5. 2019
    Dočká se Hra o trůny konkurence od Stephena Kinga?

    Na světě asi není televizní stanice, která by nechtěla navázat na ohromný úspěch seriálu HBO Hra o trůny. Pokusí se o to i společnost Hulu ve spolupráci s Fox 21. A kdo je jejich černým koněm? Seriálová adaptace románu Stephena Kinga Dračí oči.

  11. Podle písní Beatles nezvnikl jen animovaný seriál pro děti. V plánu je celovečerní film
    Filmy19. 5. 2019
    Podle písní Beatles nezvnikl jen animovaný seriál pro děti. V plánu je celovečerní film

    Studio MGM se rozhodlo, že ojedinělý a originální televizní seriál stanice Netflix s názvem Beat Bugs převede do filmové podoby. Slavné písně skupiny Beatles tak znovu ožijí v kině v nových úpravách a podání těch nejslavnějších zpěváků.

  12. Trailer: Renée Zellweger se vrací ve velkém stylu. Na komedii zapomeňte!
    Filmy18. 5. 2019
    Trailer: Renée Zellweger se vrací ve velkém stylu. Na komedii zapomeňte!

    Ačkoliv by mohli někteří očekávat komediální rovinu, která této herečce skutečně velmi sluší, dojde na úplně jiný šálek kávy.

  13. Takhle jste legendárního mafiána Roberta De Nira ještě neviděli!
    Téma18. 5. 2019
    Takhle jste legendárního mafiána Roberta De Nira ještě neviděli!

    Žádný z herců se nikdy tak dokonale nehodil a nevtělil do rolí gangsterů a mafiánů jako Robert De Niro. Jeho role se staly legendami a v jeho podání je každé slovo myšleno naprosto vážně a platí jako samotný zákon!

  14. Loučení s Hrou o trůny. Kromě epického finále se těšte na speciální dokument
    Seriály17. 5. 2019
    Loučení s Hrou o trůny. Kromě epického finále se těšte na speciální dokument

    Po víkendu spadne opona a příběhy ze Západozemí dojdou svého konce. Co si ale mají počít věrní fanoušci? Co najednou s volnými večery? HBO má jeden návrh - dvouhodinový dokument o natáčení poslední série Hry o trůny.

  15. Angry Birds ve filmu 2: Prasata volají po dočasném příměří
    Filmy15. 5. 2019
    Angry Birds ve filmu 2: Prasata volají po dočasném příměří

    Studio Sony Pictures spolu se společností Rovio představilo nové video ke snímku Angry Birds ve filmu 2. Ptáci a prasata se nemají vůbec v lásce, ale teď se budou muset snažit spolupracovat, neboť někdo ohrožuje nejen ptačí ostrov, ale i zelená prasátka.