Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Ledové království II: Natočit ho bylo těžší, než všichni čekali
    Filmy18. 11. 2019
    Ledové království II: Natočit ho bylo těžší, než všichni čekali

    Od premiéry prvního dílu Ledového království uběhlo již pět let a nyní do kin míří díl druhý. Trailer nám naznačil, že nové dobrodružství z Arendelle bude stejně magické a napínavé jako to první a že animace bude opět na špičkové úrovni.

  2. Marvel vydal první koncepty k seriálům Hawkeye a Falcon
    Seriály17. 11. 2019
    Marvel vydal první koncepty k seriálům Hawkeye a Falcon

    Start Disney+ se odehrál 12. listopadu. Lucasfilm nasadil Mandaloriana. Marvel nic hotového zatím nemá, to ale neznamená, že by neměl nic k předvedení. Studio si pro své fanoušky připravilo nový krátký dokument s názvem Marvel Studios: Expanding The Universe.

  3. Iron Man se měl původně rozloučit s dcerou
    Téma17. 11. 2019
    Iron Man se měl původně rozloučit s dcerou

    Avengers: Endgame přepsali filmovou historii a předvedli divákům přesně to, po čem tolik bažili. Sice nás to stálo dost slz a loučení, ale byla to pecka, navíc je nyní film na Blu-ray a s tím se k nám dostaly i bonusy a pomalinku přichází i zprávy o všech těch vystřižených scénách, které se k nám třeba i jednou dostanou.

  4. Hrát ve Hře o trůny nebyla žádná slast
    Seriály16. 11. 2019
    Hrát ve Hře o trůny nebyla žádná slast

    Herci se kvůli některým svým rolím musí měnit. Jiná barva vlasů nebo jejich ostříhání jsou jen maličkosti. Své o tom ví Christian Bale nebo Renée Zellweger, kteří jsou ochotni pro účast ve filmech drasticky shodit nebo nabrat váhu. Inu, pokud v něčem chcete hrát, musíte se přizpůsobit. Herci seriálu Hra o trůny o tom mohou bohatě vyprávět.

  5. Disney+ volí netradiční taktiku. Z řady filmů zmizí "kontroverzní" scény
    Téma16. 11. 2019
    Disney+ volí netradiční taktiku. Z řady filmů zmizí "kontroverzní" scény

    A jsme opět u populárního tématu korektnosti. Studio Disney se rozhodlo, že některé scény ze starších animovaných filmů by v dnešní době mohly způsobit pohoršení, a tak je nejvyšší čas se jich zbavit.

  6. Kreslení jsou snad ještě hezčí aneb Když celebrity potkají pastelky
    Téma11. 11. 2019
    Kreslení jsou snad ještě hezčí aneb Když celebrity potkají pastelky

    Nová dávka lidského umění přichází. Neuvěřitelně nadaná ruská kreslířka Lera Kirjaková se ráda nechává inspirovat filmem a televizními seriály. Její tvorba je plná celebrit i postav z oblíbených pořadů a vy si je nyní můžete prohlédnout.

  7. Nejpovedenější halloweenské kostýmy letošního roku
    Téma11. 11. 2019
    Nejpovedenější halloweenské kostýmy letošního roku

    Halloween je úspěšně za námi a tak se nyní různé sociální sítě plní ulovenými fotkami z různých večírků a akcí, na kterých je to jedna maska vedle druhé.

  8. Trailer: Anthony Hopkins je novým papežem
    Filmy10. 11. 2019
    Trailer: Anthony Hopkins je novým papežem

    Svět papežské stolice i Vatikánu byl po mnoho let neproniknutelný, tlak současného moderního světa ale otevřel dveře i do této oblasti a k divákům míří další snímek odehrávající se na svaté půdě.

  9. Skrytá stránka života filmových hrdinů odhalena! Zničí vaše dětské sny?
    Téma10. 11. 2019
    Skrytá stránka života filmových hrdinů odhalena! Zničí vaše dětské sny?

    Všichni je známe, milujeme, nenávidíme nebo obdivujeme. Řeč je samozřejmě o filmových hrdinech. Víme o nich ale jen to, co nám filmaři prozradí. Nic víc. Jak ale vypadá jejich skutečný život? To vám nyní ukážeme!

  10. Dwayne Johnson se vrací do ringu!
    Filmy7. 11. 2019
    Dwayne Johnson se vrací do ringu!

    Jednou z nejzářivějších současných hvězd Hollywoodu je bezesporu Dwayne Johnson. Ještě než ale začal bavit diváky po celém světě na stříbrném plátně, užíval si slávy jako úspěšný wrestler The Rock.

  11. Marvelu je nějaká kritika fuk, oznámil Ant-Mana 3!
    Filmy7. 11. 2019
    Marvelu je nějaká kritika fuk, oznámil Ant-Mana 3!

    Studio Marvel čelí v poslední době kritice od řady filmových režisérů, to ale nemění nic na tom, že pracuje na další fázi svého filmového vesmíru. Původně se o dalším snímku se Scottem Langem alias Ant-Manem příliš nemluvilo, dokonce to vypadalo, že nebude. To se ale nyní změnilo.

  12. Spider-Man zamíří do paralelních světů ještě jednou
    Filmy6. 11. 2019
    Spider-Man zamíří do paralelních světů ještě jednou

    Takže pokud jste měli to pavoučí šimry šimry, byl váš smysl nastavený správně. Spider-Man: Paralelní světy se dočká filmového pokračování.

  13. Brad Pitt a "kočičí přístup"? Režisér Fincher se podělil o soukromý archiv
    Téma4. 11. 2019
    Brad Pitt a "kočičí přístup"? Režisér Fincher se podělil o soukromý archiv

    Tedy minimálně co se týče jeho snímku Klub rváčů. Tento film letos slaví 20 let od své premiéry a tak se David Fincher rozhodl podělit o svůj soukromý archiv z natáčení. Exkluzivní pohled do zákulisí je součástí prosincového čísla časopisu Empire.

  14. Tajemství odhaleno! Čí byl zpropadený kelímek ve Hře o trůny?
    Téma3. 11. 2019
    Tajemství odhaleno! Čí byl zpropadený kelímek ve Hře o trůny?

    Jistě si všichni vzpomenete na ohromné haló, které se rozpoutalo poté, co se ve Hře o trůny objevil na stole plném dobových rekvizit kelímek od kávy. Rázem začaly dohady ohledně toho, komu kelímek vůbec patřil a HBO vše ututlalo tak, že kelímek ze seriálu okamžitě vyretušovalo.

  15. Pozitivní bulvár: Hvězda Kriminálky New York vzala zadarmo přes tisíc dětí do Disney Worldu
    Téma3. 11. 2019
    Pozitivní bulvár: Hvězda Kriminálky New York vzala zadarmo přes tisíc dětí do Disney Worldu

    To nejlepší, co mohou celebrity udělat, je svou slávu přetvořit v něco pozitivního. A nutno uznat, že řada z nich si je toho vědoma. Mezi slavnými je řada těch, kteří založili různé organizace, fondy a charity na pomoc těm, kdo to potřebují. A jedním z nich je i herec Gary Sinise.