Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Mimozemšťan E.T. je zpět!
    Téma3. 12. 2019
    Mimozemšťan E.T. je zpět!

    Jsou tu Vánoce, jedny z nejkrásnějších svátků v roce. Svátky radosti, času s rodinou a přáteli, ale i svátky návratů. Většina z nás se totiž vrací domů, setkává se s přáteli, vzpomíná a vrací do dětství, kdy pro nás tyto svátky měly jiné kouzlo než nyní. A jeden velký a nečekaný návrat se udál mezi E.T. a Elliotem.

  2. Milostné scény s bývalkou nebo bývalým přítelem
    Téma3. 12. 2019
    Milostné scény s bývalkou nebo bývalým přítelem

    Ukončit nějaký vztah je dost bolestivá záležitost. Ve většině případů to skončí tím, že se dva lidé rozejdou každý jiným směrem a už o sobě dost často nechtějí ani slyšet, natož se vidět. Někdy to však nejde, zvláště pokud máte děti a jste nuceni fungovat alespoň na základě slušné lidské komunikace.

  3. Nový kraťas od Pixaru: Dětský autismus není na překážku
    Filmy2. 12. 2019
    Nový kraťas od Pixaru: Dětský autismus není na překážku

    Vysílání Disney+ odstartovalo v polovině listopadu a diváci se mají na co těšit. V současné době asi nejvíce hýbe světem premiéra seriálu Mandalorian, ale stranou nezůstává ani další exkluzivní materiál pro tuto službu, který si připravila další dceřiná studia, třeba Pixar.

  4. Co všechno si Adam Driver odnesl z natáčení Star Wars?
    Téma1. 12. 2019
    Co všechno si Adam Driver odnesl z natáčení Star Wars?

    Adam Driver je v poslední době spojován hlavně se Star Wars. Jeho Kylo Ren je hlavní hybnou silou poslední trilogie a všichni jen s očekáváním vyhlížíme termín premiéry Star Wars: Vzestup Skywalkera, abychom se konečně dozvěděli, jak filmaři celou ságu ukončí a dají nám odpovědi na naše nejpalčivější otázky.

  5. Star Wars: Vzestup Skywalkera bude kratší, než se plánovalo
    Filmy30. 11. 2019
    Star Wars: Vzestup Skywalkera bude kratší, než se plánovalo

    Premiéra Star Wars: Vzestup Skywalkera je za dveřmi a režisér snímku J. J. Abrams nyní prozradil, kolik času v kině diváci stráví. Asi nikoho příliš nepřekvapí, že to bude zhruba stejná nálož jako u posledních Avengers.

  6. Kraťas Jak vycvičit draka míří i na naše obrazovky
    Filmy30. 11. 2019
    Kraťas Jak vycvičit draka míří i na naše obrazovky

    Všichni milovníci Bezzubky a Škyťáka se mohou začít radovat. Před měsícem jsme vám přinesli zprávu, že se tito dva hrdinové dočkají pokračování svého dobrodružství v podobě nového krátkého filmu.

  7. Ryan Reynolds si dělá po svém i reklamu!
    Téma29. 11. 2019
    Ryan Reynolds si dělá po svém i reklamu!

    Ryan Reynolds je svůj, má svébytný smysl pro humor a není nic, z čeho by si nedokázal udělat legraci. Snad jen, když si ji ostatní udělají z něj.

  8. Mandalorian má za sebou premiéru 3 dílů. Jak to s ním vypadá?
    Seriály28. 11. 2019
    Mandalorian má za sebou premiéru 3 dílů. Jak to s ním vypadá?

    Tři díly prvního hraného seriálu ze světa Star Wars máme za sebou, tedy my ne, diváci v USA, ale i tak už se dá hovořit o tom, co můžeme od seriálu čekat.

  9. Zaklínač si už teď vybojoval druhou sérii
    Seriály23. 11. 2019
    Zaklínač si už teď vybojoval druhou sérii

    Premiéra seriálového Zaklínače nás čeká až 20. prosince, už nyní je ale jasné, že se dočkáme druhé série, kterou si stanice Netflix objednala na rok 2021!

  10. Herecké hvězdy se sešly se svým "mladším já" v unikátní sérii fotografií
    Téma23. 11. 2019
    Herecké hvězdy se sešly se svým "mladším já" v unikátní sérii fotografií

    2. díl - Již v létě jsme vám přinesli první sérii úžasných originálních fotografií, na kterých se setkávají herecké hvězdy se svou mladší verzí. Nyní je tu druhý díl a nutno uznat, že stejně parádní jako ten první.

  11. Ledové království: Co jste možná nevěděli o tomhle animovaném hitu
    Téma23. 11. 2019
    Ledové království: Co jste možná nevěděli o tomhle animovaném hitu

    Do kin tento čtvrtek vstoupilo druhé Ledové království. Pojďme se při té příležitosti podívat "na zoubek" prvnímu filmu z roku 2013, který se stal nevídaným hitem.

  12. Potvrzeno! Carnival Row bude pokračovat další sérií
    Seriály22. 11. 2019
    Potvrzeno! Carnival Row bude pokračovat další sérií

    Netradiční mysteriózní fantasy seriál Carnival Row společnosti Amazon se dočká další série. Společnost o této možnosti hovořila již před samotnou premiérou první řady. Vypadá to, že tentokrát v Amazonu věděli, co dělají.

  13. Star Wars: Vzestup Skywalkera - nové exkluzivní záběry jsou tu!
    Filmy20. 11. 2019
    Star Wars: Vzestup Skywalkera - nové exkluzivní záběry jsou tu!

    Vánoce se blíží mílovými kroky a s nimi i premiéra poslední kapitoly ságy Skywalkerů - Star Wars: Vzestup Skywalkera. A právě tomuto filmu se věnuje nové číslo časopisu Entertainment Weekly, který si pro své čtenáře připravil sérii zcela nových obrázků.

  14. Originál versus dabing: Disneyho princezny
    Téma20. 11. 2019
    Originál versus dabing: Disneyho princezny

    Disneyho princezny už se dočkaly mnoha a mnoha podob a úprav, pojďme se na ně ale dnes podívat v našem již pravidelném seriálu. Přiřaďme konečně k těm tolik známým tvářím hlasy žen, kterém jim v (nejen v českém) dabingu vdechly život.

  15. Odmítli kvůli čínským komunistům měnit svou práci
    Téma19. 11. 2019
    Odmítli kvůli čínským komunistům měnit svou práci

    Pokud má někdo neblahé zkušenosti s cenzurou, jsou to jednoznačně Češi. Týká se to ale všech národů a že jich v současnosti najdete více než dost! Cenzura je bohužel i v dnešním moderním světě na denním pořádku a zasahuje všechny oblasti našeho života. Film není výjimkou.