Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Bestie jménem koronavirus porazila už i Zaklínače
    Seriály19. 3. 2020
    Bestie jménem koronavirus porazila už i Zaklínače

    Je to tak a ne jinak, už i řezník z Blavikenu se musel se svými meči sklonit před nestvůrou jménem COVID-19. Jelikož natáčení druhé série Zaklínač společnosti Netflix právě pobíhá na Britských ostrovech, bylo s ohledem na současnou situaci přerušeno.

  2. Ryan Reynolds a Hugh Jackman si dali další kolo!
    Téma19. 3. 2020
    Ryan Reynolds a Hugh Jackman si dali další kolo!

    Tyhle dva to asi přestane bavit až tehdy, až to přestane bavit nás ostatní číst a sledovat. Nevypadá to ale příliš pravděpodobně, pánové jsou viditelně ve svém živlu a zvlášť Ryan Reynolds nevynechá jedinou příležitost, jak si z kolegy vystřelit.

  3. Celebrity a koronavirus. Kdo a jak pomáhá?
    Téma18. 3. 2020
    Celebrity a koronavirus. Kdo a jak pomáhá?

    Asi nikdo z nás si začátek letošního roku nepředstavoval tímto způsobem. Stalo se, nějak se musíme s nastalou situací vyrovnat a přizpůsobit se novému dočasnému způsobu života. Každopádně současná pandemie je vážné téma a ačkoliv se k ní většina z nás snaží přistupovat s nadhledem či humorem, je důležité, abychom byli zodpovědní a ohleduplní vůči ostatním.

  4. Disney+ připravuje nový seriál ze světa Krásky a zvířete
    Seriály14. 3. 2020
    Disney+ připravuje nový seriál ze světa Krásky a zvířete

    Seriály jsou naší blízkou budoucností. Vypadá to totiž, že díky exkluzivním obsahům a čím dál tím nákladnějším a lepším seriálovým adaptacím nás nečeká nic jiného než večery u televize sem tam proložené nějakou tou návštěvou kina (pravda, aktuálně kvůli situaci ohledně koronaviru to neplatí, pozn. redakce), kde se nám naše znalosti doplní nebo naopak. Nejdříve nás naladí v kinech a pak už šup do televize ve formě seriálu.

  5. Hugh Jackman a Ryan Reynolds si nedají pokoj
    Téma13. 3. 2020
    Hugh Jackman a Ryan Reynolds si nedají pokoj

    Tihle dva nás nejspíše budou bavit ještě hodně dlouho, a kdo ví, možná i po své smrti. Oba jsou schopní trollit toho druhého i z vlastní rakve, jak to tak vypadá. Ryan Reynolds a Hugh Jackman totiž nevynechají jedinou příležitost do sebe rýpnout.

  6. Seriálový Zaklínač válí i v hudebních hitparádách. Kdo za novým hitem současnosti stojí?
    Seriály12. 3. 2020
    Seriálový Zaklínač válí i v hudebních hitparádách. Kdo za novým hitem současnosti stojí?

    Tak už došlo i na dospělé. Před několika lety jsme šíleli z "Najednou" díky animáku Ledové království. A teď tu máme vlastní melodii, kterou nedokážeme pustit z hlavy a stále si ji prozpěvujeme. Řeč je o titulní písni seriálového Zaklínače, která má i své vlastní místo na Spotify!

  7. Správná lebka je základ! Netradiční pohled na kreslené postavičky
    Téma11. 3. 2020
    Správná lebka je základ! Netradiční pohled na kreslené postavičky

    Fosílie v muzeích se nemusí nutně týkat jen dinosaurů nebo jiných vyhynulých živočišných druhů, na které se chodíme do těchto institucí dívat. Své místo by v jednotlivých sbírkách mohly mít i další velmi vzácné druhy bytostí.

  8. Christian Bale potvrzen pro Thora 4!
    Filmy11. 3. 2020
    Christian Bale potvrzen pro Thora 4!

    Tak a je to venku! Christian Bale je oficiálně novým padouchem pro snímek Thor: Love and Thunder. Teď je jen otázkou, jakého zloducha ze světa Marvelu by se mohl ujmout...

  9. Za každým úspěšným mužem stojí žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris
    Téma10. 3. 2020
    Za každým úspěšným mužem stojí žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris

    Na základě projektu s názvem Replace Face se rozhodl jeden umělec, že bude pokračovat v práci anglického malíře George Dawea, který během Napoleonovy invaze namaloval 329 portérů ruských generálů.

  10. Batmobil nového Batmana odhalen!
    Filmy10. 3. 2020
    Batmobil nového Batmana odhalen!

    Režisér Matt Reeves si sedl ke svému Twitteru a podělil se s fanoušky o zcela nové fotografie z natáčení nového Batmana s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Díky nim se můžeme kochat pohledem na zcela novou podobu Batmobilu.

  11. Ozzy Osbourne si za sebe našel slavnou hereckou náhradu
    Téma8. 3. 2020
    Ozzy Osbourne si za sebe našel slavnou hereckou náhradu

    Ozzy Osbourne patří rozhodně mezi jednu z nejvýraznějších osobností metalové hudby. Je to legenda, která si prošla snad všemi etapami slávy. A nyní bojuje i s Parkinsonovou nemocí. Možná o to je jeden z důvodů, proč se Osbourne rozhodl, že osloví úplně jiného vlasáče, aby mu pomohl s propagací nové desky.

  12. Bude Sam Heughan novým Paulem Newmanem?
    Filmy7. 3. 2020
    Bude Sam Heughan novým Paulem Newmanem?

    Kdo ale čeká, že se Paul Newman, jeden z nejcharismatičtějších herců Hollywoodu, dočká vlastního životopisného snímku, toho nyní zklamu. O životopisný snímek půjde, ale bude věnovaný manželskému životu britského spisovatele a americké herečky.

  13. Filmy "podle skutečných událostí", které tak docela neříkají pravdu
    Téma5. 3. 2020
    Filmy "podle skutečných událostí", které tak docela neříkají pravdu

    Jedním z oblíbených filmových lákadel je titulek "podle skutečných událostí". Realita ale bývá výrazně odlišná od toho, co nám filmaři prezentují. Na následujících řádkách si ukážeme, jak vypadá realita některých "pravdivých filmů".

  14. Robert Downey Jr. a Tom Holland plánují Návrat do budoucnosti
    Téma5. 3. 2020
    Robert Downey Jr. a Tom Holland plánují Návrat do budoucnosti

    Dvojice Tom Holland a Robert Downey Jr. si získala srdce diváků po celém světě již od prvního setkání Spider-Mana s Iron Manem na filmovém plátně. Otcovsko-kamarádský vztah Tonyho Starka s mladičkým Peterem Parkerem prostě fungoval skvěle a oběma postavám dokonale sedl.

  15. X-Force ustupují Deadpoolovi. O co všechno fanoušci přijdou?
    Filmy4. 3. 2020
    X-Force ustupují Deadpoolovi. O co všechno fanoušci přijdou?

    Poté, co studio Disney "zblajzlo" studio Fox, získalo přístup k řadě dalších úspěšných projektů, ze kterých hodlá nadále těžit. Jedním z nich je bezesporu Deadpool. Není tedy divu, že v současné době Myší dům připravuje jeho třetí film.